No SSO cookie

Formula 1 ramane in Shanghai pana in 2017

voteaza
(0/ 0)
Formula 1 ramane in Shanghai pana in 2017
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Marele Premiu de la Shanghai va ramane in calendarul Formula 1 cel putin pana in anul 2017, chinezii planuind sa reduca costurile tichetelor, precum si sa imbunatateasca promovarea pentru a creste veniturile acestui eveniment.

 
 
Organizatorii Marelui Premiu de Formula 1 al Chinei, de la Shanghai, au anuntat in mod oficial prelungirea intelegerii de organizare a acestui grand prix pana in anul 2017. Acest lucru s-a petrecut in urma acordului sefilor echipelor din Marele Circ de a reduce taxa platita de organizatorii asiatici.

Organizatorii chinezi au de gand sa reduca preturile biletelor de acces, precum si sa rezolve alte probleme care au condus la pierderi destul de importante in ultimii ani, precum si la reduceri drastice ale numarului de spectatori.

Astfel, daca in anul 2005, la Shanghai au asistat nu mai putin de 270.000 de oameni la spectacolul din Formula 1, in anul 2009 s-a ajuns la o asistenta de doar 120.000 de oameni. Revenirea lui Michael Schumacher a mai redus putin din pierderile chinezilor, urcand asistenta la 155.000 de oameni, dar este evident ca exista potential pentru mult mai mult la Shanghai.

In privinta celorlalte modalitati de reducere a pierderilor cauzate de Marele Premiu de la Shanghai, organizatorii chinezi planuiesc sa tina deschisa o linie de metrou speciala, dedicata acestui eveniment, precum sa si promoveze mai bine Grand Prix-ul.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0937 :: 17.78MB