No SSO cookie

Ferrari il vrea pe Vettel in locul lui Massa

voteaza
(0/ 0)
Ferrari il vrea pe Vettel in locul lui Massa
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Speculatiile conform carora Sebastian Vettel ar putea trece la Ferrari din 2012 in locul lui Felipe Massa capata contur dupa ce Montezemolo a declarat ca si-l doreste cu orice pret pe pilotul german.

 
 
Presedintele Ferrari, Luca di Montezemolo, a marturisit ca scuderia italiana si-l doreste foarte mult pe noul campion mondial din Formula 1, Sebastian Vettel. Italianul a spus de asemenea ca este doar o problema de timp pana cand germanul va concura pe una din masinile rosii ale Ferrari.

S-a speculat de mai multe ori in trecut ca Sebastian Vettel, devenit cel mai tanar campion mondial din istoria F 1 in sezonul 2010, ar putea ajunge la un moment dat la Ferrari. Chiar germanul a declarat ca ar fi ''special'' pentru el sa piloteze pentru echipa italiana.

Montezemolo a spus acum despre Vettel ca este '' rapid, inteligent si tanar'' si ca se pliaza perfect pe profilul de pilot cautat de Ferrari. Speculatiile sunt asadar in toi, mai ales ca se pare ca tanarul german are un contract cu Red Bull valabil doar pana in 2012, in timp ce Felipe Massa, al doilea pilot Ferrari, a fost de mai multe ori criticat de Montezemolo si alti oficiali ai echipei.

Pana si Dietrich Mateschitz, proprietarul Red Bull, a recunoscut ca va fi foarte greu pentru echipa sa sa le faca fata celor de la Ferrari intr-o eventuala negociere a prelungirii contractului lui Vettel. '' Este o sansa unica in viata pentru orice pilot, dar noi o sa incercam sa-i facem lui Sebastian decizia de a pleca extrem de dificila.'' a spus austriacul.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0768 :: 17.78MB