No SSO cookie

Ecclestone nu vrea un mare premiu la Roma

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone nu vrea un mare premiu la Roma
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Sansele Romei de a organiza un mare premiu de Formula 1 in viitorul apropiat au primit o lovitura serioasa, dupa ce Bernie Ecclestone i-a trimis o scrisoare primarului capitalei italiene prin care incerca sa-i explice acestuia de ce este inoportun ca o tara sa organizeze doua grand prixuri.

 
 
O scrisoare adresata de Bernie Ecclestone primarului Romei a fost facuta publica de un important ziar din Italia, diminuand dramatic sansele Romei de a organiza un mare premiu de Formula 1 in viitorul apropiat.

In scrisoarea respectiva, Ecclestone ii explica lui Gianni Alemano, edilul capitalei Italiei, ca un grand prix pe tara este suficient, in conditiile aglomerarii calendarului din F1, si ca circuitul de la Monza are o traditie importanta si va fi preferat unui eventual circuit care s-ar putea construi in Cetatea Eterna.

Aceasta stire vine la scurt timp dupa o declaratie a promoterului cursei de la Roma, Maurizio Flammini, care spunea ca planurile oficiale de organizare a unui Mare Premiu la Roma vor fi facute publice in jurul datei de 21 ianuarie.

De asemenea, pe langa opozitia lui Ecclestone, si alte nume importante din Formula 1 sunt impotriva ideii organizarii a doua curse in aceeasi tara. Astfel, oficialii Ferrari sunt de parere ca Marele Premiu de la Monza este suficient.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0974 :: 22.04MB