No SSO cookie

Ecclestone nu vrea sa elimine Spa din calendarul F1

voteaza
(0/ 0)
Ecclestone nu vrea sa elimine Spa din calendarul F1
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Circuitul belgian nu va disparea din calendarul Formula 1 in viitorul apropiat, conform ultimelor declaratii ale lui Bernie Ecclestone.

 
 
Bernie Ecclestone a negat vehement zvonurile conform carora ar fi hotarat sa elimine circuitul belgian de Formula 1 de la Spa-Francorchamps din calendar pentru a face loc Marelui Premiu al Rusiei sau al Statelor Unite.

''Sunt sigur ca in anii care vor urma, vom pierde cateva Mari Premii din Europa. Este aproape sigur acest lucru.'' a declarat Ecclestone, adaugand insa ca '' Nu am nici cea mai mica idee care vor fi acestea. Din punctul nostru de vedere, vrem sa pastram circuitul de la Spa. Sunt discutii interminabile in privinta grand prix-ului de acolo, dar daca va fi sa dispara, asta se va intampla din cauza guvernului, nu din cauza mea.''

Alaturi de circuitul de la Spa, si Marele Premiu al Braziliei s-a speculat ca ar fi pe lista neagra a circuitelor care ar putea sa iasa din calendarul Formula 1. Referindu-se la asta, primarul orasului Sao Paulo a declarat ca este extrem de linistit si ca este aproape convins ca Marele Premiu de la Interlagos, in ciuda faptului ca nu poseda cele mai bune conditii posibile, va ramane in calendarul F1.

La polul opus se afla impresionantul circuit de la Abu Dhabi, care va gazdui ultima etapa a sezonului 2010. Despre acesta, Ecclestone a avut numai cuvinte de lauda, spunand ca, daca toate circuitele ar arata la fel de bine ca cel de la Abu Dhabi, ar fi cel mai fericit om din lume.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1279 :: 22.11MB