No SSO cookie

Domenicali a fost aproape de retragere

voteaza
(0/ 0)
Domenicali a fost aproape de retragere
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Managerul echipei Ferrari a dezvaluit ca s-a gandit la retragerea din Formula 1 la finele ultimei etape a sezonului 2010, cea de la Abu Dhabi.

 
 
Stefano Domenicali, managerul echipei de Formula 1 Ferrari, a marturisit ca a fost foarte aproape sa se retraga de la conducerea scuderiei italiene imediat dupa incheierea sezonului 2010. Atunci, in ultima cursa a campionatului, cea de la Abu Dhabi, strategia inginerilor l-a costat pe Fernando Alonso o pozitie pe podium si implicit titlul mondial al pilotilor.

Italianul a dezvaluit ca ratarea titlului mondial a fost extrem de dureroasa si ca in primele zile de dupa Marele Premiu de la Abu Dhabi, era aproape hotarat sa-si inainteze demisia. Totusi, dupa o analizare mai atenta a evolutiei Ferrari in sezonul 2010, dar si in precedentele sezoane in care la timona a fost tot Domenicali, acesta a hotarat ca cel mai bun lucru ar fi sa continue.

De asemenea, Domenicali spune acum la rece ca acea eroare nu a fost atat de mare cum a fost apreciata de toata lumea si ca, daca s-ar fi petrecut in alte circumstante, si nu intr-o lupta directa pentru titlu, ar fi fost trecuta cu vederea extrem de repede.

Cu toate acestea, managerul italian a mai lasat sa se inteleaga ca stafful tehnic al Ferrari nu va mai fi acelasi in sezonul urmator si ca anumitor oameni li se va lua in perioada urmatoare puterea de decizie, in conditiile in care au demonstrat ca nu pot rezista unor momente psihologice de mare intensitate.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0743 :: 17.78MB