No SSO cookie

Domenicali a asigurat ca egalitatea la Ferrari se va reinstaura in 2011

voteaza
(0/ 0)
Domenicali a asigurat ca egalitatea la Ferrari se va reinstaura in 2011
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Stefano Domenicali a tinut sa-l asigure ca nu va primi si in sezonul 2011 un simplu rol de adjunct al lui Fernando Alonso si ca va fi tratat cu aceeasi unitate de masura ca si ibericul.

 
 
Seful echipei de Formula 1 Ferrari, Stefano Domenicali, a declarat ca Felipe Massa nu va primi un rol de pilot secund in cadrul echipei in sezonul 2011, in ciuda dominatiei cvasitotale a lui Fernando Alonso asupra brazilianului.

Massa a avut parte de un an extrem de frustrant, el ocupand in acest moment un modest loc sase in clasamentul general al pilotilor, la o distanta de nu mai putin de 88 de puncte de Fernando Alonso. Mai mult, sud-americanul a fost considerat adjutantul lui Alonso inca de la mijlocul sezonului curent, cerandu-i-se in Marele Premiu al Germaniei sa-i cedeze pozitia coechipierului sau.

Totusi, Domenicali a insistat ca Massa va primi sanse egale cu Alonso in debutul sezonului 2011 si ca niciunul dintre cei doi nu va fi favorizat in niciun fel. De asemenea, referitor la problemele care l-au impiedicat pe Felipe Massa sa aiba evolutii satisfacatoare in 2010, Domenicali a fost extrem de laconic, spunand doar ca acestea nu au fost numai cu pneurile Bridgestone, asa cum a afirmat in repetate randuri Felipe Massa.

'' Am incredere in el complet si vreau sa fie clar pentru toata lumea ca il consideram un jucator de echipa extraordinar si un pilot extrem de talentat. Atunci cand nu ai parte de un an foarte bun, trebuie sa te autoanalizezi si sa reactionezi. Felipe stie ca echipa e alaturi de el si ca impreuna vrem sa fim cei mai buni. '' a mai declarat Stefano Domenicali.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1042 :: 17.78MB