No SSO cookie

Domenicali: Italia trebuie sa aleaga intre Monza si Roma

voteaza
(0/ 0)
Domenicali: Italia trebuie sa aleaga intre Monza si Roma
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ferrari a transmis prin vocea lui Stefano Domenicali ca nu-si doreste ca Italia sa gazduiasca doua curse de Formula 1 in acelasi timp si ca trebuie sa se aleaga intre Roma si Monza pentru unicul Grand Prix peninsular.

 
 
Stefano Domenicali, managerul echipei de Formula 1 Ferrari, a declarat ca nu crede ca exista suficient spatiu in calendarul si-asa aglomerat din Formula 1 pentru doua Mari Premii ale Italiei si ca trebuie sa se aleaga unul singur dintre Monza si Roma.

Numeroase zvonuri au fost lansate in ultima vreme cum ca guvernul italian ar pregati organizarea unei curse stradale in Roma, cursa care sa se desfasoare in paralel cu traditionalul Mare Premiu de la Monza. Totusi, Domenicali a fost extrem de transant si a spus ca politica Formula 1 este una foarte clara, de a se extinde in cat mai multe colturi ale lumii, astfel nemaifiind posibil ca o tara sa organizeze mai mult de un Grand Prix pe sezon.

In privinta alegerii dintre cele doua circuite, Domenicali a declarat ca aceasta o sa fie strict decizia lui Bernie Ecclestone. Italianul a mai spus ca nu este rolul echipelor sa aleaga unde se disputa o cursa, aceasta fiind treaba detinatorilor drepturilor comerciale.

In acest moment, in calendarul F 1 exista o singura tara care gazduieste doua curse. Este vorba de Spania, care are atat Grand Prix-ul Barcelonei, cat si cel al Valenciei. Italia a fost si ea o perioada de vreme in aceasta situatie, cu Marele Premiu de la Imola in calendar alaturi de cursa de la Monza.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0808 :: 17.78MB