No SSO cookie

Di Resta nu este inca sigur de locul sau la Force India in 2012

voteaza
(0/ 0)
Di Resta nu este inca sigur de locul sau la Force India in 2012
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Paul di Resta nu este sigur ca va ramane la echipa Force India si in 2012 conform declaratiilor patronului Vijay Mallya, in ciuda evolutiei excelente din Singapore.

 
 

Situatia pilotilor din 2012 este extrem de incerta la echipa de Formula 1 Force India, echipa care nu a confirmat inca numele niciuna dintre cei doi care vor alerga anul viitor. Vijay Mallya, patronul Force India, a subliniat ca nu are de gand sa anunte nimic pana la finele actualului sezon, in ciuda evolutiilor excelente din ultima vreme ale lui Paul di Resta.

Di Resta, in varsta de 25 de ani, a debutat in Formula 1 la inceputul acestui an dupa patru sezoane in DTM si in ciuda unui inceput destul de timid, a impresionat in ultimele saptamani. Scotianul a obtinut un loc sapte in Ungaria, un loc opt in Italia si un loc sase in Singapore, dar pozitia sa este departe de a fi sigura.

'' V-am mai spus si o repet, nu ma mai deranjati cu discutiile despre pilotii de anul viitor. '' a declarat Vijay Mallya, patronul Force India. '' O sa ne concentram pe obtinerea unei pozitii cat mai bune in clasamentul constructorilor, dupa care o sa ne preocupam si de aceste probleme. '' a adaugat indianul.

Cu toate acestea, Mallya a recunoscut ca este impresionat de forma aratata in ultima vreme de di Resta, despre care a spus ca a demonstrat '' ca-si merita locul in Formula 1''. In aceste conditii, pare din ce in ce mai probabil ca germanul Adrian Sutil sa aiba pozitia amenintata, iar in locul sau sa fie promovat din 2012 actualul pilot de teste Nico Hulkenberg.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1238 :: 22.11MB