No SSO cookie

Button: Debutul cursei a fost inspaimantator

voteaza
(0/ 0)
Button: Debutul cursei a fost inspaimantator
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicul Jenson Button a declarat dupa cursa de la Spa ca este mai fericit ca a reusit sa scape de un start infricosator decat de podiumul obtinut in Belgia.

 
 

Pilotul britanic de Formula 1 Jenson Button a declarat dupa cursa de la Spa ca este fericit ca a reusit sa scape de un start ''inspaimantator''. Button a adaugat ca ar fi putut obtine mai mult decat locul trei in Belgia in cazul in care debutul cursei ar fi fost mai linistit, dar ca una peste alta este multumit de rezultatul obtinut.

Button a pornit in cursa belgiana de pe locul 13 dupa o sesiune de calificari pe jumatate ratata si a avut parte de un start plin de evenimente, britanicul fiind lovit de doua masini simultan. Pilotul McLaren a reusit sa scape nevatamant din aceste coliziuni, dar a fost obligat sa faca o oprire rapida la boxe si a pierdut mult timp pretios.

'' Cred ca daca as fi ramas pe pozitia mea la start si nu as fi incercat sa atac din prima, as fi putut obtine chiar mai mult decat locul trei la final. '' a declarat Button, adaugand: '' In primul viraj a fost haos in stare pura. Toata lumea ma lovea din toate directiile, iar eu pur si simplu nu stiam ce sa fac. A fost putin inspaimantator, sa fiu sincer, si am avut noroc pana la urma sa scap intreg si sa pot incheia cursa.''

Button a declarat in final ca nu mai doreste sa faca scenarii de ''ce s-ar fi intamplat daca'' si este multumit de podiumul obtinut la Spa. '' Una peste alta, sa iei startul de pe 13 si sa inchei pe trei, nu foarte departe de primele doua locuri, este multumitor. '' a concluzionat britanicul care ocupa in acest moment locul al patrulea in ierarhia generala a pilotilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1096 :: 22.11MB