No SSO cookie

Boss-ul Lotus, multumit de sezonul 2010

voteaza
(0/ 0)
Boss-ul Lotus, multumit de sezonul 2010
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Seful echipei debutante in Formula 1, Lotus Racing, s-a declarat multumit de primul sezon al monoposturilor sale, fiind in acelasi optimist in vederea viitorilor ani in Marele Circ pentru Lotus.

 
 
Tony Fernandes, seful echipei de Formula 1 Lotus Racing, s-a declarat multumit de evolutiile masinilor sale in sezonul de debut, considerand performantele din 2010 un bun punct de plecare in vederea unor evolutii si mai bune in anii viitori.

Pozitia a douasprezecea ocupata de Heikki Kovalainen in Marele Premiu al Japoniei situeaza echipa Lotus pe pozitia a zecea in clasamentul constructorilor. In acelasi timp, Lotus este cea mai bine clasata dintre echipele debutante, depasind atat echipa Hispania, cat si echipa Virgin, in ciuda faptului ca niciuna dintre cele trei nu a obtinut inca niciun punct.

O eventuala pastrare a pozitiei a zecea in clasamentul pe echipe pana la finalul sezonului ar aduce bonusuri financiare destul de importante echipei, bonusuri pe care Fernandes se bazeaza pentru completarea bugetului.

Totusi, Fernandes stie ca sezonul inca nu s-a incheiat si ca Lotus va avea doua etape de final de foc. Seful Lotus spera ca toti membrii echipei, pe care ii caracterizeaza ca extrem de talentati si de dedicati, sa-si pastreze nivelul de concentrare si sa munceasca in continuare la fel ca pana acum, iar astfel Lotus sa incheie pe zece anul.

Tony Fernandes s-a declarat extrem de incantat si de ultima evolutie a masinilor lotus, din Coreea de Sud, unde Kovalainen a incheiat pe pozitia a treisprezecea, in timp ce Jarno Trulli a avut o sesiune de calificari buna, clasandu-se peste Timo Glock, de la Virgin.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0875 :: 22.11MB