No SSO cookie

Boss-ul Hispania isi ataca pilotii din 2010

voteaza
(0/ 0)
Boss-ul Hispania isi ataca pilotii din 2010
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Colin Kolles, seful Hispania, crede ca, daca echipa sa ar fi avut la dispozitie piloti mai experimentati in 2010, ar fi putut termina pe 10 la constructori, in fata Lotus.

 
 
Managerul echipei de Formula 1 Hispania, Colin Kolles, crede ca performantele sale au fost afectate de lipsa de experienta a pilotilor si ca, daca acestia ar fi fost mai experimentati si mai valorosi, echipa ar fi reusit rezultate mai bune.

Hispania Racing a debutat in Marele Circ in 2010 si a incheiat clasamentul constructorilor pe locul 11, penultima pozitie, fiind incadrati de ceilalti debutanti, Lotus, locul 10 si Virgin, locul 12 si ultimul. Totusi, niciuna dintre cele trei echipe nu a reusit niciun punct in sezonul trecut, lasand o impresie deplorabila.

De asemenea, dintre cele trei noi echipe, Hispania a fost cea care a experimentat cel mai mult la nivelul pilotilor. Astfel, ibericii au folosit nu mai putin de patru piloti diferiti pe parcursul anului, incepand cu debutantii Bruno Senna si Karun Chandhok, care au fost apoi inlocuiti alternativ de japonezul Sakon Yamamoto si de germanul Christian Klien.

'' A fost un an dificil, dar am fost cea mai solida dintre noile echipe.'' a declarat surprinzator Kolles, adaugand: '' Singurul motiv pentru care nu am reusit sa incheiem sezonul pe 10 este ca atat Lotus, cat si Virgin au avut la dispozitie piloti mai experimentati. Testele, insa, au aratat ca masina noastra este cea mai rapida si mai sigura dintre cele trei.''

Hispania nu a anuntat pana in acest moment numele niciunuia dintre cei doi piloti care vor alerga in sezonul viitor de Formula 1.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1785 :: 22.11MB