No SSO cookie

Alonso: Cand ai o masina asa rapida ca Red Bull, e simplu sa castigi

voteaza
(0/ 0)
Alonso: Cand ai o masina asa rapida ca Red Bull, e simplu sa castigi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ibericul Fernando Alonso a declarat dupa cursa de la Spa ca a fost simplu pentru Red Bull sa se impuna in conditiile in care masinile lor au fost mai rapide la un moment dat chiar cu o secunda pe tur decat toate celelalte.

 
 

Pilotul spaniol de Formula 1 Fernando Alonso s-a declarat nemultumit de locul patru obtinut in cursa de la Spa, dar a spus ca ar fi fost dificil sa scoata mai mult de atat in conditiile in care masinile Red Bull au mers din nou fantastic.

Alonso, care a luat startul de pe locul opt in cursa belgiana, a ajuns la un moment dat pe pozitia secunda si parea sigur de un loc pe podium. Cu toate acestea, Vettel si Webber au alergat extraordinar mai ales in parte a doua a cursei si au ocupat primele doua locuri fara probleme.

'' Am fost mai lenti de la inceputul pana la sfarsitul cursei, iar in partea a doua a acesteia masinile Red Bull castigau o secunda, o secunda si jumatate pe tur in fata tuturor celorlalti. Este simplu asadar sa castigi in aceste conditii, nu mai trebuie sa-ti bati capul nici cu strategii si poti sa opresti de cate ori vrei tu la boxe si cand vrei. '' a declarat Alonso vizibil dezamagit.

In ceea ce priveste sansele de a mai obtine titlul mondial in acest sezon, pilotul Ferrari a surprins inca o data si a declarat ca inca nu a renuntat la acest vis. '' Atata timp cat va fi matematic posibil, eu o sa sper, o sa lupt si o sa incerc sa castig fiecare cursa in parte. Cu toate acestea, trebuie sa fim realisti si sa acceptam ca titlul nu sta doar in mainile noastre. Cei de la Red Bull trebuie sa faca niste greseli mari de tot, sa aiba si multe ghinioane, dar totul e posibil in Formula 1. '' a declarat Alonso, cel care are in acest moment nu mai putin de 102 puncte in spatele lui Vettel in ierarhia generala a pilotilor.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1019 :: 22.11MB