No SSO cookie

Adrian Newey a refuzat Ferrari

voteaza
(0/ 0)
Adrian Newey a refuzat Ferrari
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Stefano Domenicali a marturisit ca a purtat anumite discutii cu Adrian Newey pentru ca britanicul sa treaca la Ferrari, dar a spus ca acestea au fost mai mult de amuzament si ca nu s-a ajuns la discutarea unor detalii serioase si concrete.

 
 
Stefano Domenicali, managerul general al echipei de Formula 1 Ferrari, a dezvaluit ca Adrian Newey a refuzat sansa de a se alatura scuderiei italiene, in momentul in care acestuia i s-a facut o oferta ''mai mult in gluma''.

Newey, in varsta de 52 de ani, este creditat de multi ca fiind principalul artizan al ascensiunii Red Bull, designul masinii de anul trecut, precum si cel al monopostului din acest sezon fiind meritul sau in totalitate. In aceste conditii si avand in vedere ca se vorbeste ca britanicul nu are un contract extrem de clar care sa-l lege de Red Bull, era normal ca interesul pentru angajarea lui sa vina din partea rivalilor.

'' Adrian este unul dintre cei mai buni, daca nu chiar cel mai bun din Formula 1. '' a declarat Domenicali, cel care a recunoscut ca a purtat anumite discutii cu Newey, despre care a spus insa ca au fost mai mult de amuzament.

Domenicali a spus ca discutiile cu Newey nici macar nu au ajuns la detalii contractuale precum cele legate de salariul pe care echipa Ferrari ar fi dispusa sa i-l achite britanicului. In ceea ce priveste acest aspect, salariul inginerului la Red Bull ramane inca un mister, cu toate ca zvonurile il cifreaza undeva la 10 milioane de dolari pe an, adica mai mult decat castiga majoritatea pilotilor.

Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0788 :: 17.78MB