No SSO cookie

Tineti-va bine ! Celebra taxa auto urmeaza sa fie reglementata

voteaza
(5/ 2)
Tineti-va bine ! Celebra taxa auto urmeaza sa fie reglementata
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Credeati ca ati scapat de taxa auto? Nu ati scapat si nici nu veti scapa. Ea este in curs de reglementare si ne va lovi in curand in moalele capulului. Daca vreti sa aflati mai multe, atunci cititi mai departe.

 
 

Taxa auto ne-a zapacit destul de mult acum cateva luni bune. Ba era taxa, ba nu era, da oare cat era?

Daca v-a fost dor de acest subiect, atunci veti fi fericiti la citirea acestui articol. Taxa de prima inmatriculare urmeaza sa fie reglementata si cel tarziu in iulie vom avea o decizie finala cu privire la acest subiect.

Pentru a gasi cea mai buna solutie, cei de la Minister au organizat trei grupuri de lucru. O fi vorba de o eficienta mai buna, cine stie. Totusi, ar fi putut sa faca un sondaj national direct, poate ca ar fi fost o alternativa mult mai buna.
In fine, "solutia" exista deja, ea trebuie sa fie prezentata Guvernului, desigur.

Conform declaratiilor provenite de la Ministerul Mediului, e cert ca nu se va reveni la prima varianta, cea din trecut, ci se va merge pe una care sa fie in conformitate cu normele si reglementarile europene, dar, care sa fie potrivita in Romania.

Totusi, actualul ministru al Mediului se gandeste la romani spunand ca legea va fi facuta in conformitate cu actualul trai de viata (conform statisticilor, exista 6 milioane de oameni in Romania care traiesc la limita saraciei si tocmai de aceea taxa auto nu poate fi una exagerata).

Ramane sa vedem cu ce solutie va veni statul nostru scump si drag. Nu mai e mult pana atunci. Cel mai probabil peste o luna vom avea televizoarele si ziarele inundate cu aceasta noua lege.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de utilizator_173992

MONACO SI ACEST TERITORIU AU,IN SFARSIT,UN PUNCT COMUN: IN AMANDOUA ESTE UN LUX CA SA TRAIESTI..!!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1024 :: 17.78MB