No SSO cookie

Guvernul suspenda taxa auto de prima vanzare

voteaza
(0/ 0)
Guvernul suspenda taxa auto de prima vanzare
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Taxa auto de prima vanzare, suspendata. Cei care au platit taxa vor primi banii inapoi.

 
 

Guvernul a decis, luni, ca taxa de prima vanzare a masinilor inmatriculate inainte de 2007 sa fie suspendata pana la inceputul anului viitor, urmand ca persoanele care au platit deja aceasta taxa sa primeasca banii inapoi, au declarat agentiei MEDIAFAX surse oficiale. Aceasta masura a fost una previzibila, pe fondul situatiei economice romanesti, a decaderii pietei auto, dar si in urma manifestatiiler de pe intreg teritoriul Romaniei.


Conform legii, incepand cu acest an, pentru autovehiculele inmatriculate inainte de anul 2007 taxa auto trebuie achitata de catre cumparator la momentul primei transcrieri a dreptului de proprietate a autovehiculelor. Noul sistem a fost aplicat incepand cu 13 ianuarie.

Pe fondul protestelor organizate in ultimele zile in Bucuresti si alte orase ale tarii, in care una dintre revendicarile formulate vizeaza eliminarea taxei auto, coalitia guvernamentala a decis, in urma cu o saptamana, sa suspende pana la 1 ianuarie 2013 taxa de prima vanzare, cu explicatia ca proprietarii de masini vechi trebuie sa beneficieze de timp suplimentar pentru a vinde autovehiculele.


Decizia politica a fost adoptata de Guvern prin ordonanta de urgenta aprobata in sedinta de luni.

Conform actului normativ, persoanele care au achitat deja aceasta taxa vor primi banii inapoi, pe baza unei cereri adresate administratiei fiscale.

 

Indiciul zile (31.1.2012) este: Kindle
CLICK pentru a introduce indiciul

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2116 :: 22.11MB