No SSO cookie

Fetele de la Masini.ro: Ligia & Dacia Logan II

voteaza
(0/ 0)
Fetele de la Masini.ro: Ligia & Dacia Logan II
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

De pe aripile vantului, pe aripa Daciei Logan, n-a fost decat un pas.

 
 

Deseori am auzit ca in cutare fotografie se vede nu stiu ce gramada de paie, ca apare un pet aruncat, ratacit in cadru, ca in zona sunt ceva gunoaie sau ca am folosit un cadru cu prea putina verdeata.


Asa ca, am decis ca pentru sedinta foto "De pe aripile vantului, pe aripa Daciei Logan" sa mergem, intr-o zona demolata, unde candva a exista un mega combinat de tip Avicola. Aici, aproape nimic nu e verde (cu exceptia Ligiei, careia ii multumesc din nou, pe aceasta cale), nimic nu e vesel, decat tot cu exceptia fetei, evident), nimic nu e contemporan, in afara peisajului preponderent dezolant si evident a noului Dacia Logan II.

Zis si facut, adica in loc sa cernem prin filtrul comentatorilor care au gasit mereu cate ceva de comentat, am ales sa cumulam toate nemultumirile intr-un singur tablou si sa-l oferim sub forma unei galerii foto, in loc sa le evitam pe rand.


Asa s-a nascut conceptul mai mult sau mai putin artistic, "De pe aripile vantului, pe aripa Daciei Logan", marca proprie, pe care vi-l oferim cu drag.

Si pentru ca unii "jurnalisti" si de ce nu si bloggeri contemporani au prostul obicei de a posta fel de fel de poze "gasite" pe internet, watermarkul nu mai este aplicat discret ci cat mai incomod cu putinta, adica acolo unde chiar si in Photoshop e greu de scos. Asta pentru ca nu este corect ca unii sa munceasca si altii sa plagieze, chiar daca in urma plagiatului devii, cateodata, doctor in vreo disciplina. Si pentru ca Masini.ro s-a straduit de-a lungul timpului sa ofere cat mai mult material productie proprie, nu copy/paste.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2155 :: 17.8MB