No SSO cookie

Tarani fara frontiere (47) - Si Mos Craciun e in criza

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (47) - Si Mos Craciun e in criza
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Mos Craciun a fost depistat. L-a prins criza, conduce Dacia !

 
 

Am primit astazi aceasta poza din partea unui utilizator de-al nostru. Nu vom risca sa ii dezvaluim numele tocmai pentru a nu fi asaltat de Mos Craciun; probabil el conduce aceasta super masina.
Oricum ar fi, in cel mai rau caz ar putea fugi dupa al nostru utilizator cu o ceasca de ciocolata calda si cu un fursec.
Si ca sa trecem la a noastra masina, putem vedea ca si pe Mos Craciun l-a afectat criza. Nu a mai avut bani de un sac mare in care sa isi puna cadourile, dovada sunt pufoseniile puse in geam. Chiar si renii l-au parasit de atata bine si i-au amanetat si sania.
Uitandu-ne la aceasta masina simtim cum ne invaluie spiritul sarbatorilor de iarna, este un tuning tematic, nicidecum un cocalarism sau taranism, nu, nu. Va rugam sa luati exemplu si sa va pregatiti masina de Craciun. Si nu, nu vorbesc despre cauciucuri de iarna, lanturi si chestii din astea nesemnificative. Mergeti acasa si luati toti magnetii de pe frigider, acum in sfarsit au un rost. Luati si acele litere obtinute din iaurturile Danone si respectati-va, exact ca si Lupu, frontieristul nostru din episodul anterior.
Mos Craciun aproba acest articol !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (1)

scris de velicans

cred ca Fuego lucrează la o melodie: "Împodobește tata mașina"

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0880 :: 17.78MB