No SSO cookie

Tarani fara frontiere (46) - Dacia Lupu

voteaza
(0/ 0)
Tarani fara frontiere (46) - Dacia Lupu
Editoriale · · 1 Comentarii
Nota utilizator
0.0

N-am murit, n-am uitat, am luat doar o mica vacanta. Avem tarani noi!

 
 

A fi sau a nu fi taran? A fi sau a nu fi cocalar? A fi sau a nu fi de prost-gust? Iata intrebarile. Evident, noi nu va dam si raspunsurile, insa ne permitem sa va atragem atentia ca geme patria de ei si ca, in acest context, taran si cocalar desi sunt substantive pot avea rol de adjectiv insa sunt sinonime, chiar daca se vor fi gasit deontologi si filologi care sa aiba somnul tulburat din pricina alaturarii si folosirii lor.

Lupu si-a luat Dacie, sau Dacia are un Lup? Sau mai grav, Uzinele Dacia au produs modelul Lupu si noi n-am auzit nimic? Niciun concept-car in prelansare, niciun studiu de design dezvaluit, nimic? O lansare cu fast si pompa, la vreun local celebru din Bucuresti, sau macar, ca sa pastram nota, la Hanul Drumetului? Un salon auto, macar SIAB, sau TIAB cum trebuia sa se numeasca?

Nu avem raspunsuri, avem insa o dilema: Dacia Lupu. Si o realitate: Dacia Lupu si Taranul fara frontiere, nou intrat in gasca, impreuna la plimbare, pe meleagurile dambovitean-ilfovene. Si vorba cantecului: "the best is yet to come".

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de RUE

am observat ca moda inscrierii pe masina a numelui cu litere cromate debutase oarecum la romanii din strainatate (gen barbati tunsi scurt in fata si cu chica la spate - codita, cercei de imancipare, lantisor cu cruciulita, care imbina mai multe stiluri de imbracaminte diferite odata) si care cred ca se aseamana cu taranul german pe care l-a copiat cu succes.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1502 :: 17.79MB