No SSO cookie

Pink Monster

voteaza
(5/ 1)
Pink Monster
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Radem, glumim, dar sa nu parasim incinta: Monstrul Roz si-a facut aparitia in Chitila!

 
 

Am mai scris despre oroarea de a vopsi o masina in culoarea roz. Probabil unora li se pare al naibii de bon ton sa transformi o masina intr-o caricatura, sau de ce nu, intr-un Barbie Land ambulant, pe patru roti.

Daca pana acum am vazut un Suzuki Splash, un BMW Seria 3 si alte "delicatese", astazi Masini.ro va prezinta Pink Monster, sau Monstrul Roz, o limuzina care-l va face pe Ken (sotul lui Barbie), un mire mai hotarat si mai determinat sa o ia de nevasta pe celebra blonda care a reinventat rozul, caci o singura data in viata poti intra in aceasta adevarata blasfemie auto!

Si daca afirmam deunazi ca la fiecare masina vopsita in roz, moare un barbat adevarat, astazi ce sa mai spunem? Ca a murit un pluton de puscasi marini la vederea atrocitatii roz, pe patru roti? Ca s-a nascut un batalion de Hello Kitty condus de o legiune Barbie?

Recunosc, sunt pricinos si imi tremura obiectivul ori de cate ori am ocazia sa imortalizez asemenea "creatii de arta", insa sincer, daca as avea un cimitir de masini, asta ar fi prima  masina pe care as sfarama-o in mii de bucati, fara cea mai mica remuscare! Chiar daca la baza este un celebru si venerabil Lincoln.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1590 :: 17.79MB