No SSO cookie

Sindromul Panterei Roz

voteaza
(0/ 0)
Sindromul Panterei Roz
Editoriale · · 2 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cea mai imposibila culoare: rozul! Sau cum sa-ti personalizezi masina, astfel incat sa fii 100% deosebit.

 
 
Dupa ce jurnalistii de la carscoop au descoperit in Romania, un BMW roz, ale carui fotografii au facut inconjurul lumii, noi, cei de la Masini.ro, am descoperit inca un exemplar, inrudit din punct de vedere coloristic: Golful roz.


Daca ma intreaba cineva, eu cred ca rozul este o culoare inventata strict pentru fetitele care-si terorizeaza tatii. Imposibil ca vreun barbat sa-si doreasca vreo masina roz. Si nu ma refer la a  detine o masina roz, ci un barbat nu si-ar dori o masina roz in preajma. De aceea sper ca DIA, sa fie prescurtarea numelui, si Golful sa-i apartina unei femei.

Nu de alta, dar ajungea si numai un BMW roz, nu era nevoie sa recidivam. Acum se va spune ca Romania a fost lovita de sindromul Panterei Roz.


foto si tex: Corvin (Cristian Szilvassy)

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (2)

scris de Anonim

Pentru ca rozul e urat in general, si oribil cand acopera o masina...

scris de Anonim

Eu consider ca nu este un sindrom..de exemplu putea sa fie culoarea fetitelor albastru si la baieti invers adica roz. Este o culoare ca oricare alta,este o culoare frumoasa..n puteti spune ca este urata.fiecare cu placerile lui. De ce nu se i-a lumea de cei emo care se imbraca numai in negru? si se iau doar de cei care poarta roz? fiecare are culoarea lui preferata. nu putem judeca oamenii dupa aparente. Si amintiva ca omul inca nu este descoperit in totalitate si este o fiinta total diferinta una de cealalta.iar daca am fi toti la fel s-ar crea o monotonie.

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0836 :: 17.78MB