No SSO cookie

Afaceri la Marea Neagra (2)

voteaza
(0/ 0)
Afaceri la Marea Neagra (2)
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masini.ro va prezinta moto-afacerea cartofilor prajiti spiralati.

 
 

Dupa masinile de inghetata frumos colorate, care atrag copii ca pe magneti, Masini.ro va prezinta moto-afacerea cartofilor prajiti spiralati.


Chestia este foarte ingenioasa, iar romanii sunt mari amatori de cartofi prajiti.

Acesti cartofi prajiti spiralati au aparut si pe Litoralul din Romania odata cu necesitatea extinderii ofertei, pe fondul unei crize economice care a taiat drastic bugetele micilor intreprinzatori, dar si a clientelei vizate.

Ce este inedit in aceasta mica afacere? Pai sunt mai multe aspecte: mobilitatea, posibilitatea amplasarii in vecinatatea oricarei alte afaceri, lipsa cheltuielilor unei eventuale chirii, ineditul, forma destul de atragatoare, alte cheltuieli reduse, cum ar fi cele pentru carburant, taxe auto, etc, deoarece vehiculul este inscris "pe primarie" adica are o capacitate (cel putin in acte) sub 50 cmc. Sa nu uitam posibilitatile de reclama proprie, prin decorarea vehiculului pe toate partile, facandu-l vizibil si atragator de jur-imprejur.

Cu alte cuvinte, totul este inedit, dar si foarte practic si nu in ultim rand economic. Iar cartofii... ei bine ei pot avea orice gust, conteaza ca i-ai luat de la cantina mobila, frumos colorata si condusa de un sofer-bucatar ingenios si cu look funny.

Romanii au avut intotdeauna spirit intreprinzator, pacat ca a fost nevoie de criza pentru a-l scoate la suprafata.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3892 :: 22.12MB