No SSO cookie

Afaceri la Marea Neagra

voteaza
(0/ 0)
Afaceri la Marea Neagra
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Masina de Inghetata, cea mai noua afacere importata la Marea Neagra.

 
 

Cati n-am vazut prin filme Masinile de Inghetata, care cutreiera cartierele si atrag copii cu diferite sunete vesele si specifice? Si cati nu am suspinat spunand ca noi n-am avut parte de asa ceva, ca noi aveam o toneta, deseori una amplasata pe o bicicleta modificata, care a disparut si ea, fiind inlocuita de masinariile acelea fixe de inghetata la cornet, din care curgea mai multa zeama si care inghetata oricum strapungea cornetul inainte de a o consuma.
Asta e, la noi nu sunt automobile din care sa se vanda inghetata, noi nu suntem "ca in filme", aici e Romania.

Asta pana de curand, deoarece la Marea Neagra, pe Litoralul Romanesc, nu datorita programului de branding si rebranding national, au aparut aceste masini. Inmatriculate in Marea Britanie (din acelasi motiv pentru care nu fac parte din programul de branding mai sus mentionat), vesel colorate, construite pe platorma Ford, sunt cea mai inedita afacere pe care am vazut-o in acest sezon la Marea Neagra.

Si daca aveti cumva senzatia ca e o investitie care nu se poate amortiza, inseamna ca nu aveti copii si ca la randul vostru, nu ati suspinat, candva, la filmele straine in care copiii se inghesuiau cand venea Masina de Inghetata in cartier...

Masina de Inghetata este cea mai noua afacere importata, din Marea Britanie, la Marea Neagra Romaneasca.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1775 :: 22.13MB