No SSO cookie

„Drive-test la tine acasă”, un succes!

voteaza
(0/ 0)
„Drive-test la tine acasă”, un succes!
Editoriale · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima ediţie „Drive-test la tine acasă”, desfaşurată având Maşini.ro co-organizator, a fost un succes!

 
 

Sâmbătă  28 mai 2011, în faţa Primăriei Buftea a avut loc prima ediţie a din suita de evenimentecu titlul „Drive-test la tine acasă”, unde sub motto-ul „Aducem dealership-ul la tine în oraş”, buftenii au făcut cunoştinţă cu Skoda, prin intermediul modelelor aduse de Porsche Bucureşti Vest 1 dealer autorizat al mărcii din Cehia.

S-au efectuat în jur de 40 de drive-teste, dovadă că ilfovenii sunt interesaţi de marca Skoda, dar şi că acest tip de evenimente ar trebui continuat şi în alte localităţi, sau şi cu alte tipuri de maşini.

Primăria Buftea a acordat întreg sprijinul de care a fost nevoie, a pus la dispoziţie cel mai vizibil şi central spaţiu din oraş, iar primarul din Buftea, Ion Stoica, a şi efectuat un drive-test cu Skoda Octavia 1.2 TSI, model de care s-a arătat plăcut surprins.

Regretul buftenilor a fost că modelul Superb a fost reprezentat de o singură unitate, pe care a şi fost cea mai mare cerere, iar un alt regret, impărtăşit si de reprezentanţii media, a fost lipsa oricărui model sport, deşi Skoda România are în ograda proprie, sau prin reţea, modele ca Fabia RS, Fabia ediţia Monte Carlo, sau Octavia RS, însă dealer-ului PBV1 i-a fost imposibil să dispună de ele.

Alexandru Nicola,  Director Vânzări Skoda la PBV1, a declarat că la un eveniment de tipul “Porţi deschise”, la show-room se fac între 25 şi 40 de drive-teste, pe durata unei întregi zile. Iată că la Buftea, la evenimentul organizat de Maşini.ro, s-au făcut 40 de drive-teste în numai câteva ore, mai precis între orele 11:00 şi 14:00.

Maşini.ro îşi propune să continue seria „Drive-test la tine acasă”, despre care vă va ţine la curent.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.6723 :: 22.19MB