No SSO cookie

5 ani Skoda la PBV1

voteaza
(0/ 0)
5 ani Skoda la PBV1
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche Bucuresti Vest 1 a sarbatorit alaturi de fanii marcii, 5 ani Skoda in Romania.

 
 
Porsche Bucuresti Vest 1 a celebrat, alaturi de fanii marcii, implinirea a 5 ani de cand are in mana o parte dintre destinele marcii ceho-germane in Romania. Alexandru Nicola, head-masterul dealership-ului Skoda PBV1 a facut oficiile de gazda, intr-un eveniment care s-a lasat cu premii, Povestile Skoda, amintiri depanate, planuri de viitor, noi legaturi si alte ingrediente posibile in cadrul unei intalniri monomarca.


Masini.ro
a participat la eveniment, fiind de-ai casei in cadrul evenimentelor organizate de catre Porsche Romania, la nivel de dealership, deoarece noi credem ca divizia importatorilor din reteaua Porsche Romania este una fantoma, sau de-a dreptul inexistenta.


Cu aceasta ocazie s-au acordat premii si diplome de excelenta cu inscriptia "5 Ani de Skoda". De asemenea, iubitorii marcii au putut face cunostinat de aproape cu Skoda Fabia RS si editia speciala Monte Carlo a aceluiasi model, care din nefericire nu sunt disponibile pentru drive test decat direct la importator, adica e ca si cum n-ar fi.


Norocul nostru si al cititorilor presei auto este ca in cadrul dealership-urilor exista oameni inimosi si dedicati clientelei, adevarati iubitori ai fenomenului auto, precum Alex Nicola, care faciliteaza transmiterea de informatii catre presa si implict, prin intermediul acesteia, catre cei interesati.


 Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Skoda | PBV1 | PIA |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
5.5311 :: 22.21MB