No SSO cookie

Noul Porsche 911 Turbo S apare cu 530 CP

voteaza
(0/ 0)
Noul Porsche 911 Turbo S apare cu 530 CP
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Porsche incepe in primavara comercializarea unei noi variante 911, performanta Turbo S este 530 CP. Peste doi ani soseste urmasul Porsche 911, asa ca fabrica germana petrece timpul ramas cu lansarea pe piata a unei noi variante. Cel mai nou model se va numi Turbo S, aceasta subliniere a fost folosita doar la editiile speciale al seriei 993 si 996, insa de data aceasta va fi un model complet individualizat.

 
 

Porsche incearca sa satisfaca pretentile cumparatorilor cu aceasta noutate, de aceea in Turbo S  vor fi oferite mai multe extra-uri ale lui 911. Considerabil, la 530 de CP se va intari motorul cu sase cilindri in linie si dual turbo de 3,8 litri , dar si presiunea de cuplu maxima se va ridica cu 50 de Nm, ajungand astfel la 700 exact. Cu toate astea, consumul mediu va ramane neschimbat, cel putin asa promite Porsche.

Transmisia fortei la toate rotile  va fi facuta cu un schimbator cu sapte trepte si cuplare dubla. Vor fi oferite in aceasta serie clapete de schimbare montate pe volan, un sistem de impartire al presiunii de cuplu si diferentialul partial-autoinchizator. Si pachetul Sport Crono, care are un efect benefic asupra dinamicii caroseriei, este oferit in pretul de baza.

La accelerare Turbo S depaseste la  turbo trei zecimale, in timp de 3,3 secunde ajunge la 100, iar viteza maxima este 315 km/ora. Sistem de frana  cu discuri ceramice-compozite asigura oprirea iar premiera va fi la Geneva.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1332 :: 17.78MB