No SSO cookie
BMW extinde participarea în DTM în 2013
Noutati-auto

Din sezonul 2013, BMW Motorsport va alinia opt maşini în DTM din 2013 - BMW Team MTEK va completa formula existentă.

Imagini (7) Data: 20 September 2012 Comentarii (0)

MINI John Cooper Works Countryman – plăcerea de a conduce cu tracţiune integrală
Noutati-auto

În premieră, pasiunea pentru motorsport poate fi savurată în combinaţie cu tracţiunea integrală: MINI John Cooper Works Countryman. Echipat standard cu sistemul de tracţiune integrală ALL4 şi propulsat de un motor turbo cu patru cilindri într-o nouă dezvoltare, reprezintă fundamentul plăcerii extreme a condusului pe orice suprafaţă.

Imagini (6) Data: 8 September 2012 Comentarii (0)

Spectacol în etapa DTM de la Zandvoort oferit de piloţii BMW
Noutati-auto

Două neutralizări cu Safety Car, averse şi un festival al acţiunii: spiritul de luptător demonstrat de BMW Motorsport în cea de-a şaptea etapă DTM din acest an a fost recompensat cu puncte preţioase la Zandvoort (Olanda). După o sesiune de calificări dificilă, Bruno Spengler (Canada) a lansat o ofensivă formidabilă la comenzile BMW Bank M3 DTM.

Imagini (0) Data: 27 August 2012 Comentarii (0)

Final incendiar în a IV-a etapa a CNK Dunlop 2012
Noutati-auto

Revenit pe pista de karting de la Tunari, Campionatul Naţional de Karting DUNLOP 2012 a aliniat la start nume mari ale motorsportului românesc precum Claudiu David şi Dan Spuderka

Imagini (0) Data: 7 August 2012 Comentarii (0)

Victorie franceza in a cincea etapa a CNR DUNLOP 2012
MotorSport Romania

Duritatea macadamului sibian a scos şi în acest an din concurs unele dintre cele mai importante nume ale motorsportului românesc, lăsând podiumul final la îndemnâna câştigătorilor finali: F. Delecour, E. Keleti şi V. Porcişteanu. Odată cu punctarea etapei şi în IRC, piloţii din CNR Dunlop au primit punctele o dată şi jumătate pentru performanţa lor.

Imagini (0) Data: 24 July 2012 Comentarii (0)

Andreas Mikkelsen, campionul din IRC, vine la Sibiu
MotorSport Romania

Andreas Mikkelsen, campionul en-titre si liderul din IRC, si-a anuntat participarea la Raliul Sibiului Romania. Pilotul Skoda UK Motorsport vine la Sibiu cu un singur obiectiv: sa castige cel mai dur si spectaculos raliu pe macadam din Romania.

Imagini (0) Data: 14 June 2012 Comentarii (0)

Un nou podium pentru BMW la Brands Hatch: Bruno Spengler încheie pe locul al doilea cu BMW Bank M3 DTM
Noutati-auto

Brands Hatch, 20 mai 2012. BMW Motorsport continuă să se bucure de succes în DTM: după victoria de la Lausitzring (Germania), în urmă cu două săptămâni, Bruno Spengler (Canada), pilot BMW Team Schnitzer, a avut noi motive de a sărbători pe podium la finalul cursei de la Brands Hatch (Marea Britanie).

Imagini (0) Data: 22 May 2012 Comentarii (0)

Succes sportiv: istoria BMW în cursele de turisme
Prezentari

Tehnologiile inovatoare pentru competiţiile sportive şi încercări de doborâre a recordurilor au reprezentat o parte integrantă a identităţii BMW încă de la înfiinţarea companiei. A definit modelele de serie BMW şi a făcut istorie în motorsport.

Imagini (0) Data: 9 May 2012 Comentarii (0)

Noul challenger din DTM: dezvoltarea BMW M3 DTM
Noutati-auto

Când a demarat faza de concept pentru BMW M3 DTM în 2010, inginerii BMW Motorsport s-au văzut puşi în faţa unei provocări pe cât de interesantă, pe atât de neobişnuită. Pe de-o parte, trebuiau să înceapă dezvoltarea maşinii pentru revenirea BMW în DTM cu obiectivul de a face faţă unei concurenţe mult mai experimentată în această competiţie. Pe de altă parte, au trebuit să colaboreze cu ceilalţi constructori reprezentaţi în campionat pentru a stabili regulamentul tehnic ce va duce DTM în viitor.

Imagini (0) Data: 7 May 2012 Comentarii (0)

FOTO: Cei mai tineri piloti in actiune
MotorSport Romania

Masini.ro va ofera o galerie foto, in plina actiune, cu cei mai tineri sportivi care activeaza in motorsportul romanesc.

Imagini (30) Data: 6 May 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2122 :: 15.38MB