No SSO cookie
BDT vrea sa vânda peste 820 de masini în acest an
Noutati-auto

Compania BDT, dealer autorizat al mărcilor Ford şi Mazda are în plan vânzarea, în acest an, a peste 720 de modele Ford şi a circa 100 de autoturisme Mazda, ceea ce ar reprezenta o creştere a vânzărilor de peste 70% pentru marca Ford, şi de peste 30% pentru Mazda, a declarat pentru Masini.Ro Ştefan Simion, Directorul General al companiei.

Imagini (0) Data: 3 February 2005 Comentarii (0)

Ford Fiesta si Ford Fusion vor avea un nou motor diesel începând din aceasta toamna
Noutati-auto

Automobilele Ford Fiesta şi Ford Fusion vor fi echipate din toamnă cu un nou tip de motor - 1.6 TDCi - cu 16 valve turbo diesel intercooler, compania lărgind astfel gama motorizărilor disponibile pentru modelele Ford de clasă mică, informeaza Romcar, reprezentant general Ford si Mazda in Romania.

Imagini (0) Data: 3 June 2004 Comentarii (0)

RENESIS cîstiga pentru a doua oara consecutiv competitia “Motorul Anului”
Noutati-auto

Motorul RENESIS de pe Mazda RX-8 a câştigat pentru a doua oară consecutiv premiul “Motorul Anului", ediţia 2004. "Engine of the Year 2004" este cel de-al patrulea trofeu adjudecat de RENESIS la cel mai prestigios concurs pentru motoare din lume

Imagini (0) Data: 28 May 2004 Comentarii (0)

Importatorul Ford în România mizeaza pe vânzari de peste 3.500 de unitati în acest an
Noutati-auto

Compania Romcar, importator general al mărcilor Ford şi Mazda pe piaţa românească estimează vânzări, în acest an, de 3.500 de unităţi marca Ford şi peste 300 unităţi Mazda, potrivit unei declaraţii în exlusivitate pentru www.masini.ro, direcorului general al firmei importatoare, Viorel Niculescu.

Imagini (0) Data: 26 November 2003 Comentarii (0)

Ford a vândut 271 de unitati în luna mai
Noutati-auto

Romcar, reprezentant general al mărcilor Ford şi Mazda pe piaţa românească, a comercializat în luna mai un număr de 271 de vehicule Ford şi 21 de unităţi Mazda, ridicând vânzările companiei la 1.212 unităţi, în primele 5 luni ale anului, a declarat pentru www.masini.ro, Adrian Perişoară, din cadrul Departamentului Vânzări al firmei.

Imagini (0) Data: 12 June 2003 Comentarii (0)

Masina anului va fi desemnata pe 15 ianuarie
Noutati-auto

Titlul "Masina anului 2003 in Romania" va fi desemnat de Asociatia Producatorilor si Importatorilor de Automobile (APIA), in colaborare cu organizatiile jurnalistilor auto din Romania, uneia dintre cele zece masini eligibile. Modelele alese sint Audi A8, Citroen C3, Ford Fiesta, Mazda 6, Mercedes E Classe, Nissan Primera, Opel Vectra, Renault Megane, Seat Ibiza si Volvo XC 90.

Imagini (0) Data: 11 December 2002 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0867 :: 15.17MB