No SSO cookie

Ford a vândut 271 de unitati în luna mai

voteaza
(0/ 0)
Ford a vândut 271 de unitati în luna mai
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Romcar, reprezentant general al mărcilor Ford şi Mazda pe piaţa românească, a comercializat în luna mai un număr de 271 de vehicule Ford şi 21 de unităţi Mazda, ridicând vânzările companiei la 1.212 unităţi, în primele 5 luni ale anului, a declarat pentru www.masini.ro, Adrian Perişoară, din cadrul Departamentului Vânzări al firmei.

 
 
[poza1s]Ţinând cont de aceste rezultate, vânzările Ford, din acest an, sunt estimate să ajungă, la nivel naţional, la 3.000 de unităţi, cu circa 800 de maşini mai mult faţă de rezultatele de anul trecut. Cele mai cerute modele în mai au fost Focus, cu 85 de unităţi livrate, şi Mondeo, cu 53 de unităţi. Clienţii au preferat, în majoritate variantele diesel ale modelelor Ford, o bună căutare având motorul de 2 litri TDCi de 115 CP care echipează Mondeo. [poza2s]În privinţa vânzărilor Mazda, acestea au ajuns, după primele cinci luni ale anului, la 91 de unităţi, ca urmare a succesului comercial înregistrat de modelul Mazda6, ales „Maşina anului 2003 în România”, precum şi în alte peste 17 ţări. În această perioadă, începând cu 16 iunie, va debuta Gala Ford 100 de ani, prilejuită de aniversarea centenarului celebrei companii americane. Evenimentul se va desfăşura în Bucureşti, în Piaţa Constituţiei, şi va debuta cu un concert live, fiind urmat în zilele de 17, 18 şi 19 iunie de o expoziţie auto Ford.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:
Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1819 :: 22.09MB