No SSO cookie
TUNING: Subaru Impreza WRX cu elemente de Audi A4 si BMW Seria 5
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre aceasta modificare mai neobisnuita. Un Subaru WRX Impreza cu elemente de Audi A4 si BMW Seria 5.

Imagini (10) Data: 14 July 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Cei de la BMW ne prezinta istoria Seriei 3
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre acest model; ce a insemnat el si ce continua sa insemne pentru pasionatii BMW.

Imagini (0) Data: 13 July 2012 Comentarii (0)

BMW ConnectedDrive - noutati pentru 2012
Noutati-auto

Încă din 1994, BMW a devenit primul constructor auto care a oferit un sistem de navigaţie integrat când acesta a devenit disponibil la BMW Seria 7. Funcţionalitatea sistemelor de navigaţie de la BMW Group a crescut exponenţial din acea vreme, astfel încât, în prezent, orientarea pe traseu este numai una dintre nenumăratele funcţiile concepute să interconecteze conducătorul, automobilul şi lumea exterioară într-o manieră cât se poate de inteligentă.

Imagini (15) Data: 12 July 2012 Comentarii (0)

ZVON: BMW ar urma sa produca un nou model interesant - M235i
Noutati-auto

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta stire care a starnit curiozitatea pasionatilor BMW din intreaga lume. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 12 July 2012 Comentarii (0)

Echipa Masini.ro a capturat rechinul BMW 525 2012 si l-a dus la mare
Noutati-auto

Daca sunteti curiosi sa stiti ce s-a intamplat cu echipa si cu rechinul BMW 525, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (4) Data: 11 July 2012 Comentarii (0)

BMW Group a inregistrat cel mai bun prim semestru din istorie
Noutati-auto

BMW Group a înregistrat vânzări-record pentru primele şase luni ale anului, cu un total de 900.539 de automobile livrate la nivel mondial, o creştere de 8,1% faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut (2011: 833.391). De asemenea, compania a avut a doua cea mai bună performanţă a vânzărilor din istorie, pentru o singură lună, cu 172.516 maşini ale mărcilor BMW, MINI şi Rolls-Royce livrate în iunie (2011: 165.868/ +4,0%).

Imagini (14) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

Locul al cincilea si al saselea pentru BMW Team RLL la Lime Rock Park
Noutati-auto

BMW Team RLL a luptat la maximum într-o zi a ghinioanelor pentru a încheia pe locurile al cincilea şi al şaselea în clasamentul categoriei GT al celei de-a patra etape din American Le Mans Series (ALMS), la Lime Rock Park (SUA).

Imagini (5) Data: 10 July 2012 Comentarii (0)

Gama BMW Performance se prezinta on-line
Noutati-auto

Gama exclusivă BMW Performance oferă posibilitatea modificării modelelor mărcii cu componente sport. Acum pasionaţii mărcii au un nou site dedicat unde pot descoperi oferta completă BMW Peformance www.bmw-performance.eu şi pot adresa solicitări pentru mai multe informaţii direct către service-urile autorizate ale mărcii.

Imagini (9) Data: 9 July 2012 Comentarii (0)

Detalii oficiale si imagini cu superbul BMW M135i
Noutati-auto

Va invitam sa cititi mai multe despre BMW M135i, un model sport, un model agresiv si superb. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe informatii, dar si sa vedeti o serie de imagini interesante, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (17) Data: 9 July 2012 Comentarii (1)

SPECIAL: BMW M3 Coupe Lime Rock Park Edition
Noutati-auto

BMW M3 Coupe Lime Rock Park Edition este un model nou si exclusivist. Daca vreti sa aflati de ce, atunci va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (10) Data: 7 July 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2056 :: 19.03MB