No SSO cookie

Detalii oficiale si imagini cu superbul BMW M135i

voteaza
(5/ 1)
Detalii oficiale si imagini cu superbul BMW M135i
Noutati-auto · · 1 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa cititi mai multe despre BMW M135i, un model sport, un model agresiv si superb. Daca sunteti curiosi sa aflati mai multe informatii, dar si sa vedeti o serie de imagini interesante, atunci va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la BMW au prezentat recent varianta in trei usi a modelului compact Seria 1. Acest model este destinat segmentului tanar, asta datorita aspectului dinamic si sportiv.
Designul este unul placut, unul care scoate in evidenta trasaturile agresive si sport ale marcii germane. In plus, aspectul total este intregit si de jantele din aliaj specifice diviziei M.
Sub capota acestui model vom putea da de un motor Twin Power Turbo de 3.0 litri care va produce 320 cai putere si 450 Nm. Cat despre performante, va spunem ca modelul accelereaza de la 0 la 100 km/h in 5.1 secunde in cazul in care optati pentru cutie de viteze manuala si 4.9 secunde in cazul in care optati pentru cutie de viteze automata.
Modelul va veni si in Romania. Lansarea oficiala urmand sa se faca in luna septembrie a acestui an. Pretul de pornire va fi accesibil. Mai exact, veti putea achizitiona acest model superb de la 18.250 euro.
In continuare va invitam sa urmariti materialul video de mai jos, dar si imaginile publicate in cadrul articolului. Nu uitati sa ne lasati si impresiile voastre cu privire la acest model.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (1)

scris de Zebastian

Nuprea cred ca e corect pretul de pornire : 18.250 euro !!!!

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3453 :: 22.18MB