No SSO cookie
VIDEO: Fiat promoveaza noul motor cu 2 cilindri TwinAir
Noutati-auto

Noul motor de 0.9 litri cu 2 cilindri TwinAir de la fiat are parte de un spot publicitar care merge pe ideea dezvaluirii unui produs orginal.

Imagini (1) Data: 24 September 2010 Comentarii (0)

Fiat Doblo Cargo este International Van of the Year 2011
Noutati-auto

Fiat Doblo Cargo a primit cel mai prestigios premiu al categoriei de vehicule comericale: International Van of the Year 2011.

Imagini (1) Data: 22 September 2010 Comentarii (0)

Fiat se desparte in doua companii
Noutati-auto

Sergio Marchionne va rupe compania Fiat in doua, un grup destinat productiei de automobile si unul destinat productiei de automobile comerciale.

Imagini (1) Data: 20 September 2010 Comentarii (0)

Istoria Fiat 1910-1960
Utile

Giovanni Agnelli, contele Biscaretti di Ruflia si contele di Bricherasio au pus bazele companiei Fabbrica Italiana Automobili Torino, care si-a inceput activitatea prin absorbtia Ceirano, care il avea pe talentatul designer Faccioli, creatorul primei masini Fiat, cu un motor orizontal cu cilindru-geaman de 3 cp. Cand directorii au insistat ca Faccioli sa creeze un nou model de motor frontal, acesta a demisionat si a fost inlocuit de Enrico, care in 1902 a adus un nou model de motor de 1.2 litri, cu 4 cilindri si care datora multe noului model Mercedes introdus de curand.

Imagini (2) Data: 17 September 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Jeep a dezvaluit accidental primul sau model bazat pe Fiat
Noutati-auto

Jeep pregateste un model crossover bazat pe o platforma Fiat. Americanii au prezentat un video in care dezvaluie accidental primele imagini cu viitorul model, insa oficialii companiei au infirmat supozitia sustinand ca sunt schite de design mai vechi.

Imagini (1) Data: 2 September 2010 Comentarii (0)

Fiat vrea sa vanda 50.000 unitati 500 in SUA
Noutati-auto

Fiat are in plan sa vanda, in SUA, 50.000 de unitati ale modelului 500, gratie parteneriatului Fiat-Chrysler.

Imagini (9) Data: 31 August 2010 Comentarii (0)

Anul viitor vine noul Fiat Panda
Utile

Anul viitor, cu doi ani dupa data palnificata , se va prezenta noul Fiat Panda. Vor veni si 4 Lancia noi. Criza economica a ingreunat viata Fiatului: de aceea, in octombrie 2008, presedintele Sergio Marchionne a anuntat program de economie. Italienii au scazut viteza la toate dezvoltarile posibile, dar dupa 15 luni, in ianuarie anul acesta au pornit iarasi activitatea cu un ritm mai sustinut.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

Fiat creeaza monovolume hibrid
Utile

Conform spuselor CEO Sergio Marchionne, Fiat va lansa in piata europeana modele hibride si e posibil sa fabrice doua monovolume cu sistem de propulsie pe benzina-electric.

Imagini (1) Data: 20 August 2010 Comentarii (0)

VIDEO: Fiat prezinta modelul de oras Mio FCC III
Noutati-auto

Fiata a confirmat prezentarea modelului urban Mio FCC III la Salonul Auto de la Sao Paolo din Brazilia. Iata cateva detalii despre proiectul Fiat!

Imagini (1) Data: 16 August 2010 Comentarii (0)

Fiat 500, modificat pentru America
Utile

In Mexic se va fabrica varianta americana a Fiat 500, care va fi putin mai diferit fata de modelul European. Alta noutate de la grupul Fiat este ca va lansa Alfa Giulietta cu accente sportive.

Imagini (1) Data: 15 August 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2055 :: 18.76MB