No SSO cookie

Fiat 500, modificat pentru America

voteaza
(0/ 0)
Fiat 500, modificat pentru America
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

In Mexic se va fabrica varianta americana a Fiat 500, care va fi putin mai diferit fata de modelul European. Alta noutate de la grupul Fiat este ca va lansa Alfa Giulietta cu accente sportive.

 
 

Concernul Fiat pregateste mai multe noutati pentru urmatorii trei ani, printre acestea se numara lansarea variantei sport Alfa Giulietta si fabricarea variantei americane a Fiat 500. Modelul a carui platforma va fi modificata fata de varianta europeana, va fi fabricat in Mexic.

Caroseria in sine nu se schimba, insa masina va deveni mai usoara si italienii spera ca si manevrabilitatea sa se imbunatateasca. Se asteapta ca zgomotul sa fie mai redus in spatiul calatorilor, sa scada vibratiile si, per ansamblu, sa devina mai confortabil.

500-ul nu va fi refacut in Europa, platforma modificata va debuta pe continent cu noul Lancia Ypsilon in acest an, noul Panda care vine la inceputul anului 2011 va fi construit pe aceasta de asemenea. Se va modifica si platforma pentru masinile mici. Punto nu de mult a trecut prin reinoiri si deja planuiesc urmatorul, suspensia din spate va fi schimbata cu sistem multi-link mai sofisticat. Dupa modificari, platforma va fi capabila sa suporte si sistemul de propulsie hibrid.

Se pregateste si varianta de sport al Alfa Giulietta, dar inca nu s-a decis daca o vor lansa pe piata sub numele de GTA sau Cloverleaf. Pare sigur doar ca in varianta compact va avea motor turbo de 1,7 litri nou, cu aproximativ 253 cai putere si cu schimbator cu dubla cuplare.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0826 :: 17.78MB