No SSO cookie

Intamplari din Rusia - Accident extrem de stupid, dar cu final fericit

voteaza
(5/ 1)
Intamplari din Rusia - Accident extrem de stupid, dar cu final fericit
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa urmariti acest material video rusesc. Materialul poate fi vazut ca unul educativ, avand in vedere ca trebuie sa invatam din greselile altora, astfel incat sa evitam astfel de momente stupide care pun in pericol atat viata noastra cat si a celorlalti participanti la trafic.

 
 

Undeva in Rusia, in orasul Orenburg traieste un om care ar trebui sa se simta extrem de norocos pentru ca a scapat nevatamat dintr-un accident care ar fi putut sa-l coste viata.
Accidentul a fost cauzat de un asa zis sofer. Nu ii putem spune sofer in momentul in care face o astfel de greseala stupida.
Totul a fost filmat de la bordul unui autobuz plin cu oameni. Acesta circula normal cand la un moment dat un camion folosit pentru colectarea gunoiului s-a gandit ca ar fi bine sa intre la o benzinarie. Desigur, soferul acelui camion nu s-a asigurat, ba mai mult, pare sa aiba tendinte sinucigase, avand in vedere ca a incercat manevra cand autobuzul era deja atat de aproape incat evitarea ar fi fost practic imposibila.
Contactul dintre cele doua vehicule a fost iminent iar un om care se afla in benzinarie s-a trezit in fata acestor monstri pe roti. Spre norocul lui, a reusit sa scape ca prin miracol.
Inainte sa vizionati materialul video de mai jos, noi va sfatuim sa va asigurati bine intotdeauna; sa nu faceti ca soferul acelui camion folosit pentru colectarea gunoiului.
Vizionati materialul video de mai jos si ganditi-va daca merita sa il intalniti pe Sf. Petru datorita unei neatentii.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1864 :: 17.79MB