No SSO cookie
BMW Group este pe prima poziţie în Dow Jones Sustainability Index
Noutati-auto

BMW Group este încă o dată lider de segment în topul dezvoltării durabile publicat de SAM Group -  Dow Jones Sustainability Indexes (DJSI). Dintre cele trei companii auto listate în acest an, BMW Group este singura care în ultimii 14 ani a fost prezentă an de an.

Imagini (7) Data: 19 September 2012 Comentarii (0)

O nouă victorie BMW în DTM
Noutati-auto

Pornit din pole position, Spengler câştigă cu BMW Bank M3 DTM - Werner şi Farfus s-au clasat şi ei în Top 5 la Oschersleben.

Imagini (5) Data: 18 September 2012 Comentarii (0)

BMW Concept Active Tourer la Salonul Auto de la Paris 2012
Noutati-auto

Cu noul Concept Active Tourer BMW se prezintă în cadrul ediţiei 2012 a Salonului Auto de la Paris. Acesta face parte din segmentul premium compact care, cu o rată de creştere anuală estimată la până la 5% pentru următoarea perioadă, reprezintă unul dintre cele mai importante segmente din piaţă.

Imagini (12) Data: 14 September 2012 Comentarii (0)

BMW Group – pe prima poziţie pentru activităţile pentru protecţia mediului în topul Carbon Disclosure Project
Noutati-auto

BMW Group a obţinut cel mai bun rezultat din istorie în clasamentul Global 500 în Carbon Disclosure Project (CDP) pe 12.09.2012. Cu un scor de 99 de puncte din 100 posibile, compania este lider  al industriei ca producătorul auto care a investit cel mai mult în dezvoltarea durabilă. Suplimentar, BMW Group se situează pe podium în clasamentul general la nivel mondial.

Imagini (0) Data: 13 September 2012 Comentarii (0)

VIDEO: Noul BMW M3 in actiune
Noutati-auto

Va invitam sa urmariti noul BMW M3 in actiune pe pista din Nurburgring. Daca doriti sa auziti cum toarce aceasta felina, va invitam sa cititi mai departe.

Imagini (0) Data: 10 September 2012 Comentarii (0)

O nouă campanie de imagine BMW în România
Noutati-auto

Pentru al patrulea an consecutiv, BMW România a pregătit o campanie de imagine care aduce în prim plan „Plăcerea de a conduce”, acum însă într-o nouă formă.

Imagini (0) Data: 5 September 2012 Comentarii (0)

BMW Team RLL încheie pe locurile al patrulea şi al optulea la Baltimore
Noutati-auto

BMW Team RLL a avut parte de o zi dezamăgitoare în Baltimore Sports Car Challenge, după o penalizare controversată acordată de comisarii de cursă - o oprire de un minut pentru un acroşaj ce putea fi evitat -, decizie care a privat maşina #55 M3 GT de şefia cursei în turul 21. Clasaţi în final pe locul al optulea, Bill Auberlen (SUA) şi Jörg Müller (Germania) au salvat tot ce se putea dintr-o zi care putea fi magică pentru ei.

Imagini (0) Data: 3 September 2012 Comentarii (0)

Cei de la G-Power maresc performantele unui BMW Seria 1 M Coupe
Tuning

Va invitam sa aflati mai multe detalii despre acest program de tuning initiat de cei de la G-Power pentru BMW Seria 1 M Coupe.

Imagini (4) Data: 2 September 2012 Comentarii (0)

Detalii noi despre BMW Zagato Roadster
Concepte

La mai puţin de trei luni de la premiera senzaţională a BMW Zagato Coupé, BMW şi Zagato atrag atenţia din nou, de data aceasta la ediţia 2012 a Pebble Beach Concours d’Elegance, cu rezultatul celei mai recente colaborări a lor. Creat în doar şase săptămâni de asiduă muncă manufacturieră, BMW Zagato Roadster reprezintă un alt exemplu de măiestrie a carosierului italian şi de abordare elegantă a spiritului sportiv masculin iniţiat de BMW Zagato Coupé.

Imagini (19) Data: 27 August 2012 Comentarii (0)

Spectacol în etapa DTM de la Zandvoort oferit de piloţii BMW
Noutati-auto

Două neutralizări cu Safety Car, averse şi un festival al acţiunii: spiritul de luptător demonstrat de BMW Motorsport în cea de-a şaptea etapă DTM din acest an a fost recompensat cu puncte preţioase la Zandvoort (Olanda). După o sesiune de calificări dificilă, Bruno Spengler (Canada) a lansat o ofensivă formidabilă la comenzile BMW Bank M3 DTM.

Imagini (0) Data: 27 August 2012 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2347 :: 15.45MB