No SSO cookie
VIDEO: Mini Hummer HX
Noutati-auto

Hummer HX – o maşinuţă electrică interesantă.

Imagini (0) Data: 8 June 2011 Comentarii (0)

Fetele de la Wörthersee Show 2011
Noutati-auto

Ce mai e astăzi un show auto fără fete frumoase?

Imagini (78) Data: 6 June 2011 Comentarii (0)

Concurs - Ghiceste Masina!
Editoriale

In ce masina pozeaza Americanul?Ghiceste saptamanal masina din concursul de pe pagina noastra de Facebook! E simplu! Te uiti la fotografie si iti folosesti cunostintele ca sa descoperi in ce masina se afla personajul.

Imagini (0) Data: 19 May 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Fifth Gear testeaza noul BMW X3
Noutati-auto

Noul BMW X3 urmeaza liniile vechiului X3, dar cu un design mai elegant si mai cursiv. BMW a dorit ca oamenii sa-si dea seama imediat ca este vorba de un X3 atunci cand il vad pe strada. Acesta a primit noul sistem de tractiune integrala adaptiva, sistem imprumutat de la noul BMW Seria 3.

Imagini (1) Data: 24 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Ford Explorer prezentat intr-un mod inedit
Noutati-auto

Ford a lansat o noua campanie de promovare a modelului Explorer. Noul model este promovat intr-un mod inedit de catre comedianul Kevin Hart. SUV-ul american este disponibil cu doua propulsoare, un V6 de 3.5 litri capabil sa dezvolte 290 CP si un EcoBoost de 2.0 litri capabil sa dezvolte 235 CP.

Imagini (1) Data: 22 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Noul Ford Explorer la Salonul Auto de la Chicago
Noutati-auto

Ford Explorer este un CUV cu sapte locuri si reprezinta noua generatie de modele Ford. Noul Explorer este disponibil initial cu doua propulsoare, un V6 de 3.5 litri capabil sa dezvolte 290 CP si un EcoBoost de 2.0 litri capabil sa dezvolte 235 CP.

Imagini (1) Data: 10 February 2011 Comentarii (0)

VIDEO: Ford Explorer se dezlantuie pe nisip
Noutati-auto

Ford Explorer este un CUV cu sapte locuri si reprezinta noua generatie de modele Ford. Noul Explorer este disponibil initial cu doua propulsoare, un V6 de 3.5 litri capabil sa dezvolte 290 CP si un EcoBoost de 2.0 litri capabil sa dezvolte 235 CP. Pentru a prezenta caracteristicile offroad al noului model, Ford a realizat o prezentare demonstrativa in San Diego.

Imagini (1) Data: 9 December 2010 Comentarii (0)

VIDEO: EVO testeaza puternicul Bugatti Veyron Super Sport
Noutati-auto

Chriss Harris este unul dintre cei mai cunoscuti jurnalisti britanici, acesta scrie pentru revista EVO si a avut ocazia sa testeze cel mai rapid Bugatti din lume. Modelul Veyron Super Sport poate atinge 0-100 km/h in 2.5 secunde, viteza maxima de 430 km/h, are un cuplu de 1500 Nm (1250 Nm modelul standard) si o forta laterala de 1.4 G.

Imagini (1) Data: 30 November 2010 Comentarii (1)

Programul Rabla 2010 se prelungeste
Noutati-auto

Cine a pariat pe cumpararea de tichete valorice in cadrul programului Rabla, cu scopul de a obtine un castig prin utilizarea acestora, mai are o sansa sa scape de acestea.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

Turvey si Paffett vor testa pentru McLaren la Abu Dhabi
Formula 1

Britanicii Oliver Turvey si Gary Paffett vor fi cei doi piloti care vor fi utilizati de McLaren Mercedes in sesiunea de teste de la Abu Dhabi.

Imagini (1) Data: 10 November 2010 Comentarii (0)

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1409 :: 15.26MB