No SSO cookie

Turvey si Paffett vor testa pentru McLaren la Abu Dhabi

voteaza
(0/ 0)
Turvey si Paffett vor testa pentru McLaren la Abu Dhabi
Formula 1 · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Britanicii Oliver Turvey si Gary Paffett vor fi cei doi piloti care vor fi utilizati de McLaren Mercedes in sesiunea de teste de la Abu Dhabi.

 
 
Pilotul de curse Oliver Turvey, in varsta de 23 de ani, i se va alatura la McLaren lui Gary Paffett, pilotul de teste obisnuit al echipei, pentru sesiunea de teste rezervata tinerilor piloti, care urmeaza sa aiba loc la Abu Dhabi.

Englezul Turvey are pana acum in palmares curse alergate in Formula BMW, Formula 3, Formula Renault si GP 2 si a mai efectuat o serie de teste la McLaren Mercedes in urma cu un an.

De partea cealalta, Gary Paffett, in varsta de 29 de ani, este unul dintre pilotii de teste cu vechime in Formula 1, el fiind utilizat pentru asa ceva inca din anul 2003 si devenind din 2005 pilot de teste oficial. De asemenea, Paffett are o cariera destul de bogata in campionate mai putin cunoscute, castigand titlul mondial in DTM in 2005.

Jonathan Neale, directorul de management al echipei McLaren Mercedes, a declarat ca Turvey si Paffett vor avea un rol extrem de important in realizarea unor parametri de referinta in vederea trecerii de la pneurile Bridgestone, care vor fi utilizate in testele de la Abu Dhabi, si cele Pirelli, care urmeaza sa fie folosite in sesiunile de teste viitoare.


Adrian Diaconescu

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1397 :: 22.18MB