No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Ferrari F12 Berlinetta

voteaza
(0/ 0)
GENEVA 2012 LIVE: Ferrari F12 Berlinetta
Prezentari · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Echipa Masini.ro ne prezinta, in direct de la Geneva, Ferrari F12 Berlinetta

 
 

Acesta este cel mai puternic si mai performant Ferrari lansat vreodata. Puterea sa se datoreaza  unei incredibile eficiente a motorului  – eficienta mecanica, combustia si dinamica fluidelor – care, impreuna cu o arhitectura  avansata a automobilului, componentele de ultima generatie si controale electronice, garanteaza o senzatie fara egal la volan, pe orice suprafata de drum sau de circuit.

Cunoscuta configuratie trans-ax a fost revolutionata pentru a induce masinii performante si mai mari. Ampatamentul a fost micsorat iar motorul, tabloul de bord si scaunele au fost coborate pe sasiu iar noua arhitectura a suspensiei spate si a cutiei de viteze i-au inspirat pe inginerii de la Ferrari sa modifice volumul din spate al masinii, micsorandu-l. Rezultatul global este o masina foarte compacta, cu un centru de greutate amplasat mai jos si mai in spatele sasiului iar nivelul de eficienta aerodinamica devine o referinta.

Cu un motor de 6262 cc, masina are o putere de 740 CP la 8500 rpm si 690 Nm cuplu la 6000 rpm si poate ajunge la o viteza maxima de 340 km/h.

 

 

Cuvinte cheie: Ferrari | ferrari f12 berlinetta | f12berlinetta | Geneva | Salonul Auto Geneva |
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4730 :: 17.9MB