No SSO cookie

GENEVA 2012 LIVE: Chevrolet Youth Concept

GENEVA 2012 LIVE: Chevrolet Youth Concept

Echipa Masini.ro aflata la Geneva ne prezinta Chevrolet Youth Concept

 
 

Chevrolet a lansat un program pentru a implica tinerii in conceperea designului pentru autovehiculele viitoare. Code 130R si Tru 140S sunt cele doua prototipuri care au luat nastere din aceasta colaborare si care sunt prezentate pentru prima data in Europa in cadrul Salonului Auto de la Geneva.

Modelul Code 130R cu motor supraalimentat este un coupe cu patru locuri si tractiune pe puntea spate cu un profil drept, iar modelul Tru 140S cu tractiune pe puntea fata este un coupe sport cu patru locuri, exotic si accesibil din punct de vedere financiar. La interiorul acestor prototipuri, conectivitatea le permite soferilor sa-si personalizeze autovehiculele, acesta fiind un aspect crucial pentru generatiile de tineri, prezente si viitoare.

Proiectantii britanici ai acestor prototipuri, Nicholas Davis si Joe Baker din cadrul Centrului de Design GM din North Hollywood, vor fi prezenti in cadrul evenimentului pentru a explica procesele prin care autovehiculele au fost create in functie de cerintele acestui grup de cumparatori noi referitoare la stil si functionalitate.

Pe parcursul desfasurarii Salonului Auto de la Geneva, in standul Chevrolet, tinerii vor avea prilejul sa transmita ceea ce isi doresc ei de la un autovehicul si ce elemente de conectivitate si functionalitate ar trebui integrate. De asemenea, ei vor putea vota conceptul preferat. Cei care nu vor fi prezenti la salonul auto de la Geneva vor putea vota de acasa, prin intermediul unei aplicatii Facebook.

Autor: Liana Florescu
 

Cauta masini

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1599 :: 17.66MB