No SSO cookie

Top 4 vehicule hibride ale anului 2010

voteaza
(0/ 0)
Top 4 vehicule hibride ale anului 2010
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

Cele mai bune vehicule hibrid au devenit unul din subiectele cele mai fierbinti ale momentului. Aceste vehicule au fost create datorita cresterii continue a preturilor la carburanti. Vehiculele hibrid au fost, astfel, lansate pe piata.

Producatorii de autovehicule au lansat o multime de modele de masini, pentru a intruni cererile impuse de concurenta. Fabricile-gigant au combinat doua sau mai multe surse de alimentare pentru autovehicule. Cea mai populara dintre aceste combinatii de surse de energie este functionarea in tandem cu benzina si cu motor electric.

Cele mai bune vehicule hibride de pe piata sunt listate mai jos.

Toyota Prius 2010
Prius este considerat a fi cea mai bine vanduta masina din lume. Este dotat cu un motor eficient, cu un consum estimat de carburant de aproximativ 3,79 litri pe o distanta de 80 km. Toyota a vandut 1,6 milioane de masini Prius de cand acest model a fost introdus pe piata, in 1997.

Pe langa un motor cu consum redus de carburant, Prius se mandreste si cu portbagajul sau incapator.  Portbagajul este mai mare decat al oricarei alte masini hibride de pe piata. Modelul 2010 a fost imbunatatit, prin dotarea sa cu un motor mai puternic. Noul motor folosit este tot unul cu consum redus de carburant.

Ford Fusion 2010 
Ford Fusion este un vehicul hibrid cu un spatiu mai mare pentru pasageri. Ca si Prius, Fusion are propulsie complet hibrida. Aceasta masina poate fi actionata electric. Apartine clasei de sedanuri cu cel mai scazut consum de carburant, cu un consum estimat de 3,79 litri la 62 km.

GMC Yukon 2010

GMC Yukon este unul dintre cele mai avansate SUV-uri hibride. Are o capacitate a locurilor pentru opt persoane si poate remorca maxim 2700 kg. Yukon este un SUV mare, facut pentru pietele americane. In ciuda dimensiunilor sale, Yukon isi pastreaza motorul sau V8, cu o reducere a consumului de carburant de 50%.

Chevrolet Tahoe Hybrid 2010 

Poreclit varul lui Yukon, Chevrolet Tahoe Hybrid este pe locul 8 din top 10 al celor mai mari SUV-uri considerate accesibile. Chevy Tahoe are o capacitate de sapte locuri. Consumul sau de carburant nu este la fel de mic ca cel al modelului Prius, dar Tahoe suporta greutati mult mai mari decat cele pe care le poate transporta Prius. Ca si Yukon, acest vehicul este potrivit pentru off-road, poate tracta remorci de genul celor folosite pentru transportul cailor si poate tracta barca atunci cand plecati in vacanta.

Toate aceste vehicule apartin categoriei celor mai bune masini hibrid, datorita faptului ca si-au pastrat caracteristicile de putere, la pretul unei masini noi obisnuite si cu un consum redus de carburant.

 

Cuvinte cheie:
Toyota | Ford | SUV |
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1301 :: 22.17MB