No SSO cookie

Skoda vine in 2013 cu o masina electrica

voteaza
(0/ 0)
Skoda vine in 2013 cu o masina electrica
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Prima masina electrica Skoda va ajunge pe piata abia in 2013, iar sistemul de propulsie –nu surprinzator- soseste de la concernul Volkswagen.

 
 
Reinhard Jung, director de marca, spune ca in 2013, va aparea prima masina electrica de la Skoda, desi mai demult s-a vorbit despre o premiera in 2012. Conceptul in sine nu s-a schimbat, deci fabrica ceha ar incorpora in masina acel sistem de propulsie ce a fost dezvoltat de concernul Volkswagen.

Jung a schitat si cateva idei de perspectiva, conform carora Skoda ar vrea sa proiecteze in viitor modele care se pot folosi in mod curent pe soselele din orase. In curand, modelele vor fi mai personalizate, ceea ce poate inseamna extinderea listei de extraoptiuni.

Jung a confirmat ca Skoda lucreaza si la un nou model de familie, pe care l-ar insera intr-o grupa intre Octavia si Fabia. Acest model e posibil sa apara chiar in 2012.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0856 :: 22.11MB