No SSO cookie

Deja si furgonetele americane fac dieta

voteaza
(0/ 0)
Deja si furgonetele americane fac dieta
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Ford pune accent pe mai multe fronturi asupra diminuarii consumului. Pana acum ne-am intalnit cu mai multe modele Econetic, dar deja si consumul marilor pick-up-uri americane este redus.

 
 

In Europa nu prea ne-am intalnit cu Ford seria F, desi aceasta e pick-up-ul cel mai cunoscut al marcii, care a devenit o adevarata legenda. Aceste SUV-uri, de dimensiuni mari, sunt renumite pentru rezistenta lor, la care se asociaza si motoarele puternice V8. Seria F conduce detasat vanzarile acestui segment in Statele Unite de mai bine de 33 de ani, si cam in tot atata timp a fost modelul cel mai bine vandut pe continentul american.

Se pare ca actiunea de reducerea consumului, implementata de Ford, a ajuns si pe continentul american, deoarece noul motor al seriei F nu este doar giga-puternic, ci consuma mult mai putin.

Motorul nou nout, Super Duty turbo diesel Ford de 6,7 litri V8, nu numai ca produce in cadrul segmentului sau unica performanta de 390 CP si cuplul de 1017 Nm, dar are si consumul mai redus cu 25 %. E la fel de eficace si motorul pe benzina: motorul compatibil cu E85 de 6,2 litri in V8 produce 385 CP si 660Nm, care este mai mult cu 85 CP si 55 Nm decat la precedentul model de 5,4 litri in V8.   

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1156 :: 22.11MB