No SSO cookie

Centrul de performanta BMW

voteaza
(0/ 0)
Centrul de performanta BMW
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Centrul de performanta BMW este localizat la intersectia 1155 Highway 101 South si autostrada Interstatala 85, in Greer, Carolina de sud, langa fabrica de asamblare BMW. Ca sa ajungi la Centrul de performanta, fie din nord sau fie din sud prin Carolina de Sud pe soseaua interstatala 85, trebuie sa iesi pe exitul 60 si sa urmezi semnele ce urmeaza dupa intrarea principala.

 
 
Centrul de performanta este pe stanga dupa intrarea principala, la circa o mila. Centrul de performanta are Sali de conferinta, curse on-road (pe sosea) si off-road (pe teren neamenajat), zona de livrare pentru clientii noi, in plus un centru de instruire pentru tehnicienii BMW. Scoala de soferi acorda instruire pentru dezvoltarea unor abilitati care sa adauge  performanta si siguranta in conducerea masinii, indiferent daca este BMW sau alt tip.

Sagetile provocatoare de pe zonele cu asfalt sau betonate ajuta la invatarea fiecarui aspect referitor la controlul masinii. Pista off-road se rasuceste si se intoarce acoperind pietrisul, stancile si apa, oferind oportunitati de explorare pentru vehiculele cu potential sportiv, cum este BMW X5. Mai jos, surprinse in imagini, apar doua zile din Advanced Car Control Clinic (cursul practic de control avansat al masinii). Unul dintre membrii AutoSpeak, care a fost acolo, ne-a spus ca a fost deosebit de distractiv, si recomanda prezenta oricui care doreste imbunatatirea cunostintelor de baza in ale sofatului. Pentru informatii despre scoala si programul acesteia poti suna la  1-888-345-4BMW begin_of_the_skype_highlighting si 1-888-345-4BMWend_of_the_skype_highlighting. 

Galerie imagini:

1. Centrul de performanta BMW este o cladire impresionanta, care gazduieste scoala de soferi, centrul de conferinta si zona de livrare pentru cumparatorii de masini noi.
2. Cafeneaua si sala de mese foarte primitoare ofera cafeaua de dimineata si pranzul delicios la amiaza.
3. Orele de instruire din fiecare dimineata au fost concise si foarte la subiect. Se tineau pentru a informa despre evenimentele din orele urmatoare.
4. Instructorul sef Dan McKeever impartaseste elevilor gandurile din ultimele momente inainte de inceperea exercitiului pe peretele de apa.
5. Pregatind exercitiile de franare, elevii primesc indicatiile din ultimul moment. Siguranta elevilor a fost interesul major al fiecarui eveniment din program.
6. Zona de trecere in conditii uscate a demonstrat elevilor cat de repede se poate pierde controlul masinii.
7. Zona de trecere in conditii umede a testat abilitatile elevilor de a controla masina cand se incepe franarea.
8. Pista off-road (in afara soselei) pentru testarea unui X5 a fost foarte bine gandita si pune si masina si soferul sa dea ce e mai bun din ei.
9. Una dintre evenimentele finale a fost un slalom cronometrat, care a pus la incercare diferitele aspecte invatate in cele doua zile de instruire. 
10. Echipamentul de cronometrare special a furnizat elevilor cunostinte despre cresterea scorului slalomului nu datorita vitezei, ci controlului asupra masinii.
11. Ultima zi a inclus curse cu diferite tipuri de BMW, incuzand 328i, 540i, X5, Z3 si Coupe M3 din poza alaturata.
12. Z3 are un echilibru bun intre manuire si putere, care permite elevilor obtinerea celor mai buni timpi in cursa.
13. Felicitari absolventilor clasei care termina cursul de instruire de Control avansat al masinii. Ati facut treaba buna, prieteni!


 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.4324 :: 17.8MB