No SSO cookie

Beneficiile cerii sintetice de masina

voteaza
(0/ 0)
Beneficiile cerii sintetice de masina
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

 
 

Ceara sintetica de masina incepe sa castige la capitolul popularitate pentru ca este mai durabila decat ceara traditionala din carnauba. Majoritatea produselor de masina sintetice sunt realizate din polimeri speciali de silicon care se prind de suprafata, permitandu-le sa iti protejeze mai bine vopseaua. Ceara de carnauba, pe de alta parte, sta pe suprafata si poate disparea destul de repede.

·         Ceara sintetica poate fi mai usor de folosit pentru ca necesita mai putin efort la aplicare.

·         Luciul sintetic este un produs foarte util deoarece poate elimina darele si orice alte urme de oxidare de pe stratul de vopsea. Ceara sintetica sau cea de carnauba pot fi aplicate peste luciul sintetic pentru a oferi protectie si stralucire sporita.

·         Multe ceruri sintetice necesita aplicare odata la cateva luni, spre deosebire de ceara din carnauba care necesita aplicari multiple la intervale scurte pentru a mentine luciul si protectia.

·         Ceara sintetica costa aproximativ cat costa si ceara naturala, dar pentru ca ofera protectie sporita, poate costa chiar mai putin, din punct de vedere al utilizarii.

·         Ceara si luciul sintetic tind sa atraga mai putin praf pe suprafata vopsita.

·         Ceara de carnauba cauzeaza stagnarea apei, ceea ce poate conduce la puncte de apa, dar ceara si luciul sintetic permit apei sa se scurga.

Cel mai bine e sa folosesti ceara sintetica pe o suprafata curata si racoroasa, la umbra. Unii experti sugereaza aplicarea unui strat de ceara de carnauba deasupra cerii sintetice sau luciului sintetic pentru o stralucire mai buna. Produsele sintetice pentru masina, fie ca vorbim de ceara sau luciu, ofera protectie sporita impotriva mediului inconjurator si ajuta la pastrarea aspectului curat al unei masini pe o perioada de timp mai indelungata. 

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0884 :: 17.78MB