No SSO cookie

A fost prezentat Infiniti QX56

voteaza
(0/ 0)
A fost prezentat Infiniti QX56
Utile · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Infiniti QX56 a fost prezentat la New York; de fapt nu este altceva decat o varianta modificata a noului Nissan Patrol.

 
 

La New York a fost prezentata a doua generatie al Infiniti QX, ale carui baze sunt date de noul Nissan Patrol. Au schimbat doar frontul si spatele SUV-ului, in rest nu au umblat la caroserie. QX a devenit mai lung, mai lat si mai scurt in inaltime decat predecesorul ei, Infiniti are si cabina unica, desi nu se vad multe schimbari fata de Patrol.

QX se poate gasi si in varianta cu 8 scaune, iar randul al doilea de scaune se poate comanda si cu apasare de puton. Motorul pe benzina V8 de 5,6 litri al Patrol-ului a ajuns si in QX, capacitatea lui este de 400 cai putere, presiunea de cuplu maxima este 560 de Nm. Desi modelul e mai puternic cu 25 % fata de varianta anterioara, consuma cu 10% mai putin.

Masina a primit schimbator automat de 7 trepte si se poate comanda cu tractiune 2x4 si 4x4 de asemenea. Este primul Infiniti care a primit sistemul botezat Hydraulic Body Motion Control, care in curbe atenueaza considerabil jonglarea caroseriei.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.0671 :: 17.78MB