No SSO cookie

Un Mitsubishi 3000GT cu aspiratii de Ferrari F430

voteaza
(5/ 1)
Un Mitsubishi 3000GT cu aspiratii de Ferrari F430
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre transformarea unui Mitsubishi 3000GT intr-un Ferrari F430.

 
 

V-am prezentat de-a lungul timpului tot felul de replici. Unele mai reusite, altele mai hidoase. Un lucru e cert, unii oameni sunt pasionati de replici.

De aceasta data va prezentam un Mitsubishi 3000GT coupe care a fost transformat, sau s-a dorit transformarea sa intr-un Ferrari F430. Totusi, e greu sa observam asemanarea. Finisajele nu sunt tocmai extraordinare. In afara de anumite elemente, nimic nu ne face sa credem ca avem in fata un Ferrari. Singurul lucru mult prea evident este celebra sigla italiana.

Daca tot vorbim de asemanari, putem spune ca aceasta replica ar aduce mai degraba cu modelul F512 M sau cu seria Testarossa produsa intre 1980 si 1990.

La baza acestei replici nereusite sta dupa cum am spus un model Mitsubishi 3000GT din 1996 care are la bord in jur de 160.000 km. Modelul este listat pe celebrul site eBay. Nu exista un pret fix dar licitatia a ajuns in momentul de fata la 4100 de dolari. Probabil ca nu merita nici atat, dar in fine.

In continuare noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam parerile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.3287 :: 22.18MB