No SSO cookie

TUNING: Volkswagen Golf R Electrified

voteaza
(5/ 1)
TUNING: Volkswagen Golf R Electrified
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre programul de tuning realizat de Cam Shaft pentru modelul Volkswagen Golf R.

 
 

Cei de la Cam Shaft au creat recent un program de tuning pentru Volkswagen Golf 6. Ei au denumit proiectul Golf R Electrified. Avand in vedere denumirea, poate v-ati astepta ca modelul sa beneficieze de propulsare electrica. Din pacate, sau din fericire, acest lucru nu se va intampla.

Tunerul a reusit sa aduca o serie de modificari estetice, dar si de performanta. Sub capota versiunii de baza putem gasi un motor de 2.0 litri care este capabil sa produca 267 cai putere si 350 Nm. In urma unor reprogramari, VW Golf R Electrified este capabil sa produca 321 cai putere si 430 Nm.

Pentru a spori performanta modelului, cei de la Cam Shaft au instalat un nou sistem de frane, un sistem de evacuare, precum si suspensii noi.

Cand vine vorba de aspect, putem observa ca avem in fata un model care cu siguranta atrage priviri. A fost folosita o combinatie reusita de culori, portocaliu, negru si alb. Elementele grafice care acopera masina ofera un aspect unic si interesant.

Per total, cei de la Cam Shaft ne ofera o solutie completa, aspect si performanta. Din pacate nu cunoastem pretul unui astfel de model, dar speram ca tunerul sa revina cu mai multe informatii in curand. Pana atunci insa, noi va invitam sa urmariti imaginile publicate in cadrul articolului. De asemenea, asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1857 :: 22.17MB