No SSO cookie

Volkswagen va inlocui modelul Eos cu o alta decapotabila

voteaza
(5/ 1)
Volkswagen va inlocui modelul Eos cu o alta decapotabila
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre aceasta veste oferita de Volkswagen. Ce planuri are producatorul? Ramane sa descoperiti citind articolul.

 
 

Din cate se pare, cei de la Volkswagen nu mai doresc sa ofere un nou inlocuitor modelului Eos. Modelul va "muri" odata cu incetarea actualei productii.

Aceasta veste a fost oferita de seful de design al Volkswagen, Klaus Bischoff. El a declarat ca acest model nu mai este solicitat pe piata si din acest motiv productia nu isi mai are rostul, pierderile ar fi mult prea mari.

Totusi, exista o urma de speranta. Cei de la Volkswagen doresc sa vina cu un nou model in aceasta categorie. In momentul de fata sunt analizate peste 100 de studii de design. Se doreste alegerea unui design potrivit, unul care sa reflecte compania si care sa fie ancorat in actualele vremuri. Aceasta veste este confirmata si cel mai probabil vom vedea roadele anul viitor, cel putin primele roade, primul prototip.

Cei de la Volkswagen au declarat ca exista loc pentru un nou model decapotabil de dimensiuni mari si tocmai de aceea proiectul a primit unda verde. Singura problema e ca toate uzinele lucreaza la capacitate maxima si ar putea fi nevoie de noi constructii.

Si cei de la Opel au lansat recent un model decapotabil cu patru locuri numit Cascada. Poate si asta a contribuit la planurile Volkswagen. Ramane sa vedem cum va evolua situatia si care va fi deznodamantul acestui plan ambitios.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2217 :: 22.16MB