No SSO cookie

Lamborghini URUS va creste vanzarile producatorului italian

voteaza
(0/ 0)
Lamborghini URUS va creste vanzarile producatorului italian
Noutati-auto · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Cei de la Lamborghini isi pun toata speranta in acest SUV. Ei spera sa aiba parte de succes cu lansarea acestui model, exact asa cum au avut si cei de la Porsche cu lansarea lui Cayenne. Daca vreti sa aflati planurile italienilor, va invitam sa cititi mai departe.

 
 

Cei de la Lamborghini spun ca URUS va tripla productia, iar aproximativ 50% dintre exemplarele acestui model vor fi vandute in SUA.
SUV-ul italian este considerat un model extrem de important, cel putin asa considera producatorul.
Italienii cautau de mult solutia pentru cresterea vanzarilor si se pare ca URUS va face treaba asta pentru ei. Foarte multi credeau ca cei de la Lamborghini vor introduce pe piata un model cu patru usi, insa se pare ca nu a fost asa. Italienii au ales sa mearga pe mana unui SUV.
Poate ca e o solutie buna, avand in vedere ca piata SUV-urilor este in continua crestere, ramane sa vedem in anii ce vor urma.
Presedintele Lamborghini, Stephan Winkelmann considera ca piata masinilor supersport este in declin si ca acest SUV le va salva renumele.
Daca e sa vorbim de performanta, masina ar putea avea in jur de 600 CP si ar putea costa undeva pe la 200.000 de dolari. In plus, vor fi produse doar 3000 de exemplare anual. Daca ne gandim, e o productie mare, avand in vedere ca vorbim de exclusivitate in cazul Lamborghini.

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.2808 :: 22.19MB