No SSO cookie

TUNING: DMC modifica Lamborghini Aventador LP900 SV

voteaza
(5/ 1)
TUNING: DMC modifica Lamborghini Aventador LP900 SV
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
5.0

Va invitam sa aflati mai multe despre acest program de tuning realizat de DMC pentru Lamborghini Aventador LP900 SV.

 
 

Germanii de la DMC vin cu un program de tuning mai mult decat impresionant pentru Lamborghini Aventador. Acesta este probabil cel mai superb program de tuning realizat pentru un Lamborghini.

Tunerul a reusit sa aduca atat modificari de design cat si modificari la nivel de performanta. La exterior modelul a primit un kit care modifica partea din fata, partea din spate dar si pragurile. Lamborghini Aventador e din start o masina agresiva. Acum insa, cei de la DMC par sa fi trecut la un alt nivel.

Dupa cum v-am spus, modificari au fost aduse si pe partea de performanta. Initial, motorul V12 producea 691 cai putere, destul ar zice toata lumea. Cei de la DMC au reusit sa urce puterea pana la 888 cai putere. Foarte impresionant !

De mentionat e ca vor fi produse doar zece astfel de exemplare. Fiecare exemplar va avea un aspect diferit pentru a exista o nota de unicitate. De asemenea, clientii vor fi alesi de catre tuner si nu invers. Thorsten Grebers, Marketing Manager la DMC a spus ca banii nu sunt o problema pentru clientii lor. Tocmai de aceea vor analiza ofertele si vor vinde modelele la discretie

Per total, acest Lamborghini Aventador LP900 SV arata extrem de bine. Daca vreti sa vedeti modelul si sa auziti cum suna, atunci va invitam sa urmariti materialul video de mai jos. Nu veti ramane dezamagiti, va garantam.

Noi asteptam impresiile voastre fie aici, fie pe pagina noastra de Facebook. Va dorim vizionare placuta !

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Stiri asemanatoare

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1560 :: 22.11MB