No SSO cookie

Touareg Hybrid by JE Design

voteaza
(0/ 0)
Touareg Hybrid by JE Design
Tuning · · 0 Comentarii
Nota utilizator
0.0

Germanii de la JE Design si-au exersat abilitatile pe Volkswagen Touareg Hybrid.

 
 
Firma de tuning JE Design si-a mai pus amprenta pe Touareg, dar aceasta este o chestie normala si logica, pentru o firma de tuning specializata in modificarea, cu precadere, a modelelor Volkswagen. Experienta de peste 20 de ani in acest sector este o adevarata carte de vizita. De aceasta data, JE Design a pus pe masa de lucru noul Touareg Hybrid, caruia i-a adus modificari atat de natura optica, cat si in vederea imbunatatirii performantelor. Si nu trebuie ascuns faptul ca nu sunt multe firme de tuning care sa  incerce sa modifice un vehicul hibrid!


JE Design a inceput modificarile cu un kit optic pentru caroserie, care-i da un aspect mai lat masinii. Acest wide-body kit are pretul de 5.320 Euro si contine o grila fata sport, spoiler frontal, pasajele rotilor refacute, eleron si evident spoiler spate redesenat. Esapamentele pereche, realizate din otel inoxidabil, costa 592 Euro.


Dispozitivul care modifica electronic suspensia pe aer a Touaregului, prin coborarea gardei la sol cu 3,6 centimetri, mai scoate din buzunarele doritorilor 1.420 Euro. Jantele din aluminiu, cu design exclusiv JE, avand dimensiunea de 22 inci, mai costa 683 Euro, fiecare. Acestea sunt disponibile in mai multe variante coloristice, printre care argintiu, negru mat, sau argintiu mat. Un set complet de roti, care contine jantele, anvelope si distantierele necesare, costa 5.150 Euro.


JE Design a reprogramat ECU, astfel ca motorul de pe Touareg, 3.0 litri V6 TSFI, realizeaza 434 CP si un cuplu motor de 630 Nm, insa a lasat motorul electric neatins. Modificarile actuale permit o accelerare 0-100 km/h in mai putin de 6 secunde si o viteza maxima de 257,5 km/h.


Modificarile aduse sistemului motric mai necesita o cheltuiala de 3.975 Euro, insa doritorii pot achizitiona intreg pachetul JE Design, care include montajul si vospitoria aferenta, la un pret de 20.976 Euro.



Cristian Szilvassy

 

Cuvinte cheie:
Urmareste masini.ro pe:

Comentarii (0)

Pentru a putea comenta la acest articol, te rugam sa te autentifici!

Drive Test

  • Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Opel Grandland X 1.6 CDTI Innovation MT6

    Cu un exterior conservator dar elegant și cu o configurare interesantă a elementelor de styling, modelul testat a captat suficiente priviri pe stradă pentru a ne confirma că modelele producătorului german sunt apreciate în țara noastră și acest lucru cu siguranță se va observa în cifrele de vânzări

  • TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    TEST DRIVE: Mercedes-Benz E 220d 4M All-Terrain

    Modelul Clasa E All-Terrain nu este unul revoluționar, însă cu siguranță este cel mai convingător model Clasa E Estate din toate timpurile, în primul rând raportându-ne la design-ul exterior special și la funcționalitatea sa pe drumuri nu tocmai bune.

Autentificare

Nu sunteti membru inca ?

Dureaza doar cateva minute sa va inregistrati.

Inregistrati-va acum

Adresa email
Parola
Ati uitat parola?
Inregistrare
0.1453 :: 17.79MB